Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Sagan siger selv, at han tror, han ville kunne have hentet Gilbert. Han siger også, at det var nogle styrt (som han ikke selv var involveret i), der havde forhindret ham i at få en god position inden Muuren. Det samme må næsten have været tilfældet for GvA, der var helt utrolig langt tilbage (også langt længere end Sagan).
Skrevet af Halil
Mærkeligt styrt med Sagan. Okser derud af og BANG, så ligger han og roder rundt.

Bare Sagan ikke er skadet.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Nerazzurri
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af Halil
Der er gode billeder af Sagans styrt.

Sagans styr bliver viklet ind i en jakke, så han kører ind i barrieren og styrter.

Samme jakke bliver også viklet ind i ag2r manden der også vælter. Uheldigt.

https://www.facebook.com/PeterSagan/videos/10155273969579467/
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Ja, den var lidt på rundtur. Det ser næsten ud til, at den også er direkte skyld i Naesens styrt i højere grad end at de vælter foran ham.
Skrevet af jomic...
Flot sejr til Gilbert, men vil også erklære mig enig med dem der spekulerer sig til at uden Sagan, GvA og Naesens styrt havde de hentet ham. Han så sgu godt slidt ud, men løbet er beviset for, at løb som FR og PR skal køres fra spids - det holder de værste problemer lidt på afstand og servicen på nært hold.

Mht. Jakken der forsager styrtet, står barrieren så ikke også lidt tæt på gruskanten? Det gør den selvfølgelig fordi de skal op og køre på brostenene, men vel også bliver en sikkerhedsrisiko/tilfældighedsgenerator fordi rytterne altid vil søge derned. Det er vel en form for efterrationalisering arrangørerne bør gøre sig.

Skrevet af tobi
Man kommer godt rundt i reglementet i disse uger.

I dag angreb Alaphilippe med omkring 4,5 kilometer til mål af åbningsetapen i Baskerlandet Rundt. Med omkring tre kilometer til mål fik han så en punktering og blev hentet af feltet.

Etapesejren røg, men intet problem i forhold til klassementet, vel?

Jo da! For reglementet siger, at hvis man har et uheld inden for de sidste tre kilometer på en etape og dermed taber tid, skal man noteres samme tid som de ryttere i hvis selskab man var, da uheldet var ude.

Og han var jo alene! Så han skal noteres for sin egen tid, som er et tab på to minutter og 19 sekunder! Det er jo fuldstændig absurd! Hvis han nu var ventet på feltet, skulle han så have faket et styrt? Eller bare lade som om, at der ikke var noget galt med cyklen og bare se ud til at sidde op uden grund og efterfølgende lade som om problemet opstod, da han sad i feltet?

Det er et åbenlyst hul i reglementet, men det er jo heller ikke rigtig god gang på jord at omskrive en regel efter en situation er opstået og inden den er løst.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg er egentligt enig i, at der er et problem i reglementet (at der ikke tages højde for, man kan sidde alene, that is), der skal kigges på der, men det skal så lige med, at Alaphilippe ikke punkterer med "omkring tre kilometer til mål".

Han punkterer helt tydeligt ved 3,5km (på gps-tiden) og selvom det selvfølgelig er pisse ærgerligt, er det jo altså bare en af de regler, der er rigtig nem at afgøre hvorvidt skal i brug eller ej.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Ja, det er selvfølgelig også rigtigt nok. Men jeg tænker stadig, at hvis man sidder i feltet og kan mærke, at den er gal med 3,5 kilometer igen, så kan man vel stadig lige holde den gående til 3-kilometermærket, hvor man så kan falde fra feltet og få skiftet et hjul.

Forskellen er selvfølgelig, at ingen kommissærer ville vide det i nævnte scenarie.

Ligheden med nævnte scenarie er dog, at han venter med at stå af til efter 3-kilometermærket, og jeg skal da være ærlig at sige, at jeg troede, det var tidspunktet, man stod af, der var det afgørende, da det jo netop er det tidspunkt, kommissærerne har en chance for at kende.

Men det er virkelig ærgerligt for ham under alle omstændigheder, for han så rigtig god ud, og han havde en god chance for at køre et rigtig flot klassement.
Skrevet af repos
Fra feltet.dk. Optakten til Scheldeprijs. Det er da også prominente sprintere, der ikke er til start.

og med undtagelse af topnavne som Giacomo Nizzolo, Sam Bennett, Bryan Coquard, Alexander Kristoff, Fernando Gaviria, Caleb Ewan og John Degenkolb vil stort set alle verdens topsprintere igen være at finde på startstregen.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Cavendish er heller ikke med.

Men ja, der er rimelig mange fraværende gode sprintere, må man sige. Det passer nok bare ikke helt ind i den gode Axelgaards verdensbillede, at alle topsprintere ikke er med.
Skrevet af Opus
Hvad lavede Tiesj Benoot i øvrigt til Flandern? Jeg kom desværre først sent ind i løbet, men han så voldsomt lovende ud først på brostenssæsonen.
Skrevet af medc
Hold da op, hvor klovner Contador rundt i det i baskerlandet rundt. Allerede ramt af 3 styrt.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af jomic...
Synes han styrter uforholdsmæssigt meget i sin karrieres efterår. Eller også er han ikke en af dem der tager færre risici jo ældre han bliver som man ser det med flere ryttere. Han tager nok flere for at kompensere for den sidste skarphed der mangler i benene.
Skrevet af tobi
Så fik Valverde lige føjet Baskerlandet Rundt til sit cv. Man kan sikkert sige en hel masse om ham i øjeblikket, men en ting er sikker, og det er, at han kørte den enkeltstart langt klogere end Contador, der gik helt død til sidst.

Men Jesus, en sæsonstart. Ni sejre, og vi er i begyndelsen af april. Lige nu ligner han jo helt seriøst den største udfordrer til Froome i Touren! Især fordi ruten ikke er specielt hård.
Skrevet af Barbuti
8 danskere til start i Compeigne imorgen. Rekord?
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Il_Preferito
Nope, der var ni på et eller andet tidspunkt i begyndelsen af årtusindet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Det er ved at være på tide med en top 20 til en dansker igen i øvrigt... De sidste tre år har været magre, men de seneste ti har faktisk været hæderlige. Matti Breschel er kørt i top 20 fire gange (Top 10 en enkelt). Lars Bak er kørt top 5, og Lars Michaelsen top 10.

Hvad tænker I er bedste bud? Er det Matti? Valgren så stærk ud i Flandern, men det løb passer ham vel også bedre. Måske Kragh eller Cort kan lave noget overraskende.
Silkeborg IF
Skrevet af SotD
Nope, der var ni på et eller andet tidspunkt i begyndelsen af årtusindet.


Det var i 2001. Det var dog kun tre som gennemførte: Rolf Sørensen, Frank Høj og Nicolai Bo Larsen.

Er der nogen der ved, hvad det højeste antal gennemførte danskere der har været på et Paris-Roubaix? I 2015 var der 5, det er det højeste jeg lige kan finde. Det må vi kunne slå i år.
Silkeborg IF
Skrevet af Suaráz
Tror ikke Valgren kører løbet, dsv.
annonce
0