Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Kessiakoff har ikke vundet bjergtrøjen...
Skrevet af Suaráz
I den linkede ugens-analyse på feltet.dk, står det, at Valverde har som hovedmål i år at vinde Vueltaen. Så det er altså ikke meningen, at han skal toppe i Touren?

Har aldrig fattet, at ryttere som ham, det kunne være typer som Rodriguez, aldrig gik all-in på en bestemt GT, hvilket ofte ville være Vueltaen. Ingen af dem kan nogensinde vinde Touren, og Giroen passer dem heller ikke godt.
Skrevet af tobi
Den påstand må stå for forfatterens egen regning. Han er af og til lidt påståelig, når han har sat sig noget i hovedet.

Valverde har selv sagt, at det efter Ardennerne drejer sig om at forberede sig til Touren, og den rute passer ham altså decideret fremragende. Læg dertil at Quintana formentlig er lidt under vanligt niveau oven på en sædvanlig hård Giro. Jeg forestiller mig, at de kommer til at starte som sideordnede kaptajner (og ja, det kommer nok til at koste Valverdes chancer for at vinde Vueltaen, men han har altid Touren som et stort mål).
Skrevet af SotD
Kessiakoff har ikke vundet bjergtrøjen...


Det er korrekt. Min fejl. Det var selvfølgelig Thomas Voeckler der tog den, foran Kessiakoff - Og så Chris Anker.

Men pointen er stadigvæk den samme. Det er nærmest umuligt for Jakob Fuglsang at tage den bjergtrøje, når man ser hvilke navne der har kapret den 2012:

2013: Nairo Quintana (Foran Chris Froome)
2014: Rafal Majka (Foran Vincenzo Nibali)
2015: Chris Froome (Foran Nairo Quintana)
2016: Rafal Majka (LAAANGT foran Thomas de Gendt)

Så at foreslå Jakob Fuglsang at begynde at gå efter bjergtrøjen og en etapesejr fordi man bedre kan huske det end at han tager en 7. plads i klassementet er lidt nonsens i min bog. Der er skam sandhedsværdi nok i udsagnet, men det virker bare ikke som en nemmere opgave at opnå, end at køre et flot klassement. Særligt ikke med tanke på Jakobs kompetencer.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
På en rute med kun 3 bjergafslutninger, der giver dobbeltpoint tror jeg ikke, at det er en klassementsrytter der ender med at vinde bjergtrøjen, som det har været de andre år.

Så tror Fulgsang har en chance, hvis han går efter den. Det kræver dog selvfølgelig, at han er ude af klassementet, så han kan komme i udbrud. Samtidig skal han være med på etaperne der slutter opad, som Majka var det de gange han vandt. Hans manglende spurt vil blive et problem.

Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Men det giver bare ikke rigtig mening at sammenligne ham med Majka der allerede (og 4 år yngre) har taget 3 etapesejre i Tour de France samt er kørt podiet i Vuelta a España.

Og jeg er med på, at det ikke partout er Majka han sammenlignes med, men mere fremgangsmåden - Men den har Jakob Fuglsang bare heller ikke. Skal han vinde bjergtrøjen, så skal det være ved konstant at være i udbrud hele dagen som man så med De Gendt, Pantano og til dels Pauwels. Og selvom de alle kørte rigtig flot - Og to af dem vandt en etape (og den sidste blev nr. 2 på en), så var de ikke i NÆRHEDEN af Majka. Pantano kørte ellers sit livs løb og blev nr. 19 samlet - noget lignende det man må forvente skal til for Jakob Fuglsang.

Jeg tror ganske enkelt ikke på projektet.

Men jeg vil da glædeligt tage imod en overraskelse. Bjergtrøjen og ungdomstrøjen har alle dage været mine favorit trøjer, og sidstnævnte er jo desværre ikke en mulighed længere.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Er enig i, at man ikke bør sammenligne Fuglsang med Majka, da Majka er på en højere hylde. Ender Fuglsang med at køre efter bjergtrøjen tror jeg netop det er typer som De Gendt og Pauwels han kommer til at kæmpe imod.

I den sammenhæng ser jeg Majka som en "odd man out", da han selvfølgelig er for god til at køre efter bjergtrøjer. Han hører til i klassementet, men kørte som hjælperytter for Contador, indtil Contador begge år styrtede ud af Touren.

Men for at Fuglsang skal have en chance for bjergtrøjen, skal han nærmest nok vinde én af etaperne der slutter opad, hvilket bliver svært.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Majka er måske nok odd man out i den sammenhæng, men sådan en er der jo nærmest pr. definition. Enten det, eller også er en af kaptajnerne selv sat alvorligt tilbage tidligt pga. styrt, splits eller forkert timet form.

Så han vil nærmest altid komme til at kæmpe med ryttere på Majkas niveau - mindst. Tidligere har det været Purito, Samuel Sánchez, Franco Pellizotti, Bernhard Kohl, Juan Soler, Kyllingen, Richard Virenque, Laurent Jalabert, Santiago Botero og Christophe Rinero. Så enten har det været top top ryttere, eller også har de været selvlysende.

Selv da Voeckler vandt skal man lige holde for øje at manden jo altså blev nr. 4 året forinden (uanset om man så vægter det som værende reelt styrkeniveau eller ej).

De sidste 20 år er den dårligste rytter der har vundet bjergtrøjen Antony Charteau. Han vandt foran Christophe Moreau.

Jeg tror der med stor sandsynlighed kommer til at ske det, at en eller flere af rytterne fra Giro d´Italia udgår/misser formen, og i stedet kommer til at komme med i Tour´en som hjælperyttere/fri. De vil kunne gå efter etapesejre/bjergtrøje. Det kunne være Zakarin, Rolland, Pinot, Kruijswijk, Yates x2, Kelderman mfl.

Jeg tror i øvrigt at Jakobs holdkammerat, Miguel Angel Lopez er et bedre bud på en bjergtrøje. Han er langt mere eksplosiv, og kan vinde etaper som han viste i Milano-Torino sidste sæson.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Vi skal da have gang i vores årlige Ardenner-konkurrence.

Gæt top tre i de tre løb. Tre point for rigtig placering, et point for en rytter i top tre men med forkert placering.

Jeg skal nok tælle point sammen.

Deadline bliver søndag klokken 10:40.

Jeg kan ikke se Liège direkte, så den endelige opsamling kommer måske først mandag.

Jeg kommer først med mine bud i morgen aften.

Edit: Opdateret med ny regel.

Sæt en reserve til Flèche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège, der kan vikariere i tilfælde af styrt eller uheld hos en af dine valgte i de to løb. For præcis information om reservens funktion, se to sider længere fremme i tråden.
Skrevet af maarkap
Påskefrokost idag og bryllup imorgen gør at jeg allerede kommer med mine (kedelige) bud..

Amstel:

1. GVA
2. Valverde
3. Kwiatkowski

Fleche Wallone:

1. Valverde
2. Dan Martin
3. Simon Yates

Reserve: Henao

LBL:

1. Valverde
2. Kwiatkowski
3. Tom Dumoulin

Reserve: Gilbert

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jirya
Amstel
Kwiatkowski
Gilbert
Coquard

Fleche
Valverde
Gilbert
Gallopin

Liege
Dan Martin
Kwiatkowski
Valverde

Reserve: Bardet
Skrevet af Arsenal_love
Amstel:

1. Bryan COQUARD
2. Sonny COLBRELLI
3. Michael MATTHEWS

Fleche Wallone:

1. Alejandro VALVERDE
2. Rui COSTA
3. Philippe GILBERT

LBL:

1. Alejandro VALVERDE
2. Tom DUMOULIN
3. Rigoberto URAN
fck & arsenal
Skrevet af Arsenal_love
Ps. har man lov til at skifte ud, hvis ens rytter evt. styrter i Amstel, og man også har ham i top 3 til LBL?
fck & arsenal
Skrevet af Opus
Amstel
Sonny Colbrelli
GVA
Gilbert

Fleche Wallone
Valverde
Dan Martin
Kwiatek

Reserve: Gilbert

Liege-Bastogne-Liege
Kwiatek
Gilbert
Valverde

Reserve: Rui Costa
Skrevet af tobi
@Arsenal-love

Godt spørgsmål. Er der nogen, der har stærke holdninger desangående? Jeg kan ikke huske, hvad vi plejer at sige.
Skrevet af maarkap
Vi plejer at sige ja, men sidste år var der en diskussion jeg ikke kan huske hvordan endte.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af medc
Mener godt man måtte skifte ud sidste år, hvis det var som følge af en skade. Vuillermoz blev vidst sidste år skadet i Amstel, og der kunne folk der havde ham i Fleche og LBL skifte ham ud.

Kan huske der var lidt kvidder omkring Henao, hvor folk ikke måtte skifte ham ud inkl. mig selv efter han blev taget ud grundet noget dopingmistanke.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af NUFC Dinho
Det var mig, der undrede mig over reglerne, da de ikke var skrevet inden. Men det endte med at vi beholdte reglerne fra årene inden, hvor man godt måtte skifte ud.

Min anke var, at man fik lov til at ændre i rækkefølgen, så hvis ens nr. 2 blev skadet kunne man selv vælge om man ville sætte en ny ind der eller rykke nr. 3 op og den nye ind som nr. 3. Det giver en fordel, som jeg ikke synes er fair, da man så har ekstra info man kan udnytte. Men det vigtigste er vel bare at reglerne er klare inden. Det er nok heller ikke alle, der går lige så meget op i den slags, som jeg gør.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af medc
Mit bud:

Amstel Gold Race:

1. Michal Kwiatkowski
2. Michael Matthews
3. Sonny Colbrelli

Fleche-Wallonne:

1. Alejandro Valverde
2. Dan Martin
3. Michael Albasini

Reserve: Sergio Henao

Liege-Bastonge-Liege:

1. Alejandro Valverde
2. Dan Martin
3. Rui Costa

Reserve: Romain Bardet
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Jeg trækker stregen og siger, at man ikke må skifte ud i tilfælde af uheld (eller karantæner!), da det ganske rigtigt giver ekstra information.
annonce
0