Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Opus
Mads Würtz ser ud til at være kommet med i et udbrud. Potentielt med 11 andre, hvis man kan stole på billederne fra LiveCyclingPics.
Skrevet af SotD
Indtil videre ser det da ud til mit forløb rammer meget godt. Jeg havde Kwiatek og Gilbert til at køre væk og holde de øvrige fra sig. Jeg havde så godt nok Matthews-gruppen/feltet til at hente resten...

Nå, men de ender vel i omvendt rækkefølge bare for, at jeg ikke skal få så mange point :-)
Silkeborg IF
Skrevet af Mr_bum
Haha, SotD. Tillykke alligevel.
Skrevet af tobi
Puha, Kwiatkowski. Det er kun, hvis du er langsommere end din modstander, at du behøver køre en alternativ spurt...

Det var sgu noget af et fuck-up. Havde Gilbert ventet endnu længere med at kigge sig tilbage, kunne han måske have lykkedes med det, men det kan man jo ikke regne med i sådan en finale.

Men den rute har da virkelig gjort løbet uendelig meget bedre.

Jeg forstod ikke helt, hvad Valverde havde gang i. Enten havde han ikke benene, eller også var han dum. At han ikke gik med, da Gilbert og co. kørte var ikke smart (og det havde han uden tvivl benene til), men endnu mindre smart var det at lade være med at gå med Kwiatkowski, da han kørte op (hvilket han måske ikke kunne).

Nå, men SotD og Jirya blev straffet uforholdsmæssigt hårdt af Kwiatkowskis dårlige spurt, der kunne have givet en solid føring. I stedet endte det som en meget lavtscorende runde for alle, hvor kun en enkelt havde gættet den rigtige vinder.

Stilling:
1 YNWA"96" 3
1 SotD 2
2 Jirya 2
4 Zola 1
4 medc 1
4 Opus 1
4 maarkap 1
8 NUFC_Dinho 0
8 Mr_bum 0
8 Nerazzurri 0
8 Il_Preferito 0
8 AHUJ 0
8 hts 0
8 Hunden2221 0
8 Arsenal_love 0
8 tobi 0
Skrevet af YNWA"96"
Skøn stilling !!...-:)
Jeg havde spillet en 100.- på Gilbert til odds 9, troede nu han ville tabe spurten til Kieawkowski..!
Nå Chelsea må gerne få point med fra Old Trafford, så har det været en skøn søndag....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af maarkap
Kwiatkowski åbner alt for tidligt, med tanke på at det var modvind. En sjælden fejl fra hans side.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Altså, under alle omstændigheder skal man jo på papiret ikke åbne 300 meter fra mål. Men det virkede jo sidste år mod Sagan i E3, og tricket er jo at overraske modstanderen og slå et stort hul hurtigt.

Problemet med den strategi er jo, at man ikke kan holde farten til stregen, men hvis man får et for stort forspring tidligt, kan modstanderen enten give op eller komme så langt efter, at draften ikke rigtigt kan udnyttes. Det skete lige akkurat ikke i dag, og Gilbert fik fisket ham ind igen, hvorfor han tabte.

Men jeg tror, Kwiatkowski ville have været den hurtigste af de to, så han kunne nok bare have kørt en mere normal og knapt så risikofuld spurt og taget sejren.

Men han ser stærk ud, hvilket han ellers slet ikke gjorde i Baskerlandet, så han kan blive giftig i de sidste to løb. Det kan Gilbert sikkert også i Liège (jeg nægter dog fortsat at tro, at Gilbert kan spille en relevant rolle i Flèche Wallonne).
Skrevet af maarkap
Det er rigtigt. Men der var i forvejen blev meldt modvind på opløsstrækningen, så er det helt skidt at starte så tidligt. Hvis der ikke havde været modvind tror jeg dog at det havde lykkedes - han fanger Gilbert i et øjeblik hvor han akkurat ikke orientere sig bagud.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Ja, det er rigtigt, at modvinden selvfølgelig gør den manøvre endnu sværere, det er klart.
Skrevet af jomic...
Perfekt du har samlet bolden op tobi, jeg har simpelthen haft for travlt til at huske at slå den op eller for den sags skyld komme med et bud.

Fint Amstel, selvom afslutningen blev ødelagt af signalfejl på Eurosport til sidst. Andre der kun fik firkanter på skærmen men lyden rent igennem?
Skrevet af maarkap
Eurosport fungerede fint hos mig.

Jeg er forresten positiv overrasket over effekten af ruteændringen. Jeg skal indrømme at jeg var negativ omkring det, da jeg først hørte det, men jeg synes det fungerede rigtig godt. Der blev kørt langt bedre cykling, end når det "bare" gjaldt om at være bedst til sidst, på Cauberg.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af tobi
Men det giver god mening, at det havde en markant virkning, for stykket inden sidste opstigning af Cauberg er jo så hårdt, at man sagtens kan lave en udskilning, og det har været lidt en skændsel, som løbet har været kørt de senere år, hvor alle de store bare har kunnet vente på Cauberg og give den gas der.

Det kunne man ikke nu, og igen blev det bevist, at terrænnet er rigeligt hårdt til at sætte de hurtigste ryttere, hvorfor løbet næsten blev kørt som en brostensklassiker.

Det sker nok ikke med de to sidste Ardenner-klassikere, hvor de sidste kilometer er så hårde, at det ikke giver mening at skabe udskilningen tidligere. Men Gilbert vil da sikkert forsøge i Liège.
Skrevet af Mr_bum
Fedt cykelløb i dag, omend jeg ikke ramte resultatet. Lidt en fejl at satse på, at Matthews kunne blande sig, når man har set, hvor ringe Sunweb har været til at hjælpe ham hidtil i denne sæson.
Skrevet af Jirya
Vild afslutning i kvindernes løb i går. Kampen om tredjepladsen var så tæt, at selv målteknologien ikke kunne afgøre hvem der var først over stregen - så man havde to ryttere på tredjepladsen. Er det overhovedet sket før?
Skrevet af tobi
Så kommer vores reserve-regel rigtigt til sin ret.

Gilbert er ude af resten af Ardennerne på grund af gårsdagens styrt.
Skrevet af repos
Har der været reaktioner fra Astana?

Valgren var temmelig usynlig, selv om han forsøgte at vriste sig fri til sidst og køre efter top 10.
Enten var det dårlig ben eller håbløs placeringevne.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Det var nok en skidt positionering, der var den primære årsagsforklarende faktor. Det er sgu lidt skidt, at de ikke kan finde en måde at kommunikere på på det hold.
Skrevet af Opus
Valgren sad i hvert fald ikke godt, da væddeløbet for alvor begyndte.
Lige inden sagde Rolf Sørensen dog, at positionskampen var startet på en relativt stor vej, hvor hastigheden allerede var så høj, at det var svært at køre sig frem. Kort efter røg de igen ind på de smalle veje, angrebene begyndte, og Valgren sad vel som nummer 50 i feltet. Astanas klassiker-taktik er ikke tilstede, men man kunne have håbe på, at både Fuglsang og Matti kunne have været tilstrækkeligt til en ordentlig placering.

Han må være skuffet, Valgren. Omvendt var resultaterne i E3 og Flandern flotte.
Skrevet af Mr_bum
Det er alligevel lidt vildt, at Gilbert så kunne vinde. Heldigvis lader det ikke til at være alvorligt. Men der er nok en irer, der er glad, på trods af han end ikke gennemførte Amstel.
Skrevet af Il_Preferito
Dejligt at ruteændringen påvirkede løbet på den måde, det gjorde. Arrangørerne har nok svedt lidt over det, men var heldige med at især Gilbert greb løbet ved hornene og kørte aggressivt.

Og en flot sejr til netop Gilbert. Rygterne om ham er efterhånden mange, men det skal selvfølgelig ikke tage noget fra, at han er i besiddelse af utrolig styrke, mod og et skarpt overblik, når han sidder på landevejen.

Det blev så samtidig endnu et katastrofalt løb for Lotto-Soudal, der havde Benoot som bedste mand på en 15. plads. Han styrtede vist godt nok tidligt, kom tilbage, smed så kæden da Gilbert-udbruddet kørte første gang og kom så tilbage til feltet. Ærgerligt hændelsesforløb, men et hold med både ham og Wellens skal selvfølgelig kunne præstere bedre.

Og endnu en fiasko for Michael Matthews, der nok ikke ligefrem er begejstret for styrken på det hold, han er endt på. Tre mand styrter godt nok tidligt, men det er vel et eller andet sted kun unge Oomen, der kan være tilfreds med hjælpeindsatsen i går, selvom eksempelvis Geschke er en smule undskyldt med sygdom tidligere på ugen.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0