Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Jeg havde slet ikke fanget at vi skulle nominere en reserve. Sur røv at have Gilbert som vinder i LBL.
Silkeborg IF
Skrevet af YNWA"96"
Undskyld jeg spørger helt "åndssvagt " nu, styrtede P.Gilbert igår ? Liverpool spillede igår, så jeg kom ind i transmissionen da der manglede omkring 23 km til mål, hvis ja er han meldt ude til Flece Wallone og L-B-L ?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Mr_bum
Jeg havde godt nok aldrig troet, at jeg skulle se Scarponi vinde en spurt. Og så ovenikøbet mod G. God træningslejr, som Astana har haft, da også Cataldo kom hjem med frontgruppen. God kørsel fra Pozzovivo, men det plejer han jo også at vise i det her løb. Landa faldt til gengæld igennem nok engang, men ok det gjorde Kwiatek jo også i Baskerlandet.
Skrevet af medc
Gilbert styrtede rigtigt nok i går (i samme styrt som Valgren, hvis jeg ikke tager fejl) og har slået nyren. Han er ude af Fleche-Wallonne og LBL.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Scarponi har nu altid været ret hurtig. Der var et år, hvor han vandt to etaper i Giroen, mens han kørte for Androni (det var nok i 2008 eller 2009), hvor han var ret ond i den slags spurter. Og i 2011 var han også kun en meter fra at vinde en etape, hvor han vandt den opadgående spurt, men lige nøjagtig ikke kom forbi Bart de Clercq, der havde været i udbrud.
Skrevet af Mr_bum
Det passer ikke helt, tobi. De to etaper, han vandt i 2009, kom fra solokørsel og en spurt mod langsomme ryttere (deriblandt Lars Bak). I 2010 vandt han en spurt mod Basso, hvor han havde siddet på hjul af ham og Nibali til mål. Han er måske ikke ligeså dårlig som Basso, men heller ikke på niveau med Cunego/Ricco/Di Luca og andre landsmænd fra samme periode.

De sidste meter i dag var i øvrigt ret flade, hvilket næppe burde have givet Scarponi en fordel. Med tanke på, at han er 37 år og ikke havde fået en individuel sejr i over 3,5 år, må du da give mig ret i, at det er en overraskelse.
Skrevet af tobi
Det var en ret overlegen sejr, men du har ret i, at modstanden ikke var imponerende i 2009.

https://www.youtube.com/watch?v=K31n1xEy0qw

I 2010 fik han sejren foræret, da han hjalp Nibali og Basso til at sætte Arroyo på plads.

Jeg har altid anset ham som en af de hurtigere klassementryttere, men at han som 37-årig kan slå Thomas og Pinot er nu også overraskende for mig, det er ikke det. Han har bare aldrig rigtig været helt langsom.
Skrevet af Suaráz
Har normalt ikke fulgt meget med i cykelsport udover Touren, men undrer mig over, hvorfor Sagan ikke kører Amstel? Ved godt han er blevet tungere de sidste par år, men han kan jo stadig køre habilt opad på de kortere stigninger, og er også rimelig hurtig stadig. Kan huske Touren ´12, hvor han nærmest sprintede op ad de stejle, korte stigninger. Har han virkelig mistet al sin eksplosivitet, eller går han all-in på brosten?
Skrevet af tobi
Det er også lidt et mysterium for mig, men han mener ikke, han kan strække formen en uge længere - jeg tror mere, det handler om, at han har brug for en længere pause før Tour of California.

For nej, han har bestemt ikke mistet sin eksplosivitet, og han ville være en af de største favoritter til sejren (selvom den rute nok passer ham lidt værre, end den gamle - han var meget tæt på at vinde i 2012 og burde have gjort det, men han startede sin spurt for tidligt).

Så ja, svaret er, at han går all-in på brosten.
Skrevet af Il_Preferito
Pausen før California tror jeg heller ikke, man skal undervurdere.

Det kan lyde tosset, men i Sagans kalender er det nok kun de tre tidlige forårsklassikere og så Tour de France, der er vigtigere end det lorteløb.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af medc
Simon Yates og Adam Yates skipper Fleche-Wallonne og LBL for at fokusere på Giroen. De kunne ellers begge spille store roller på specielt Muren.

Der er efterhånden ikke mange der ser ud til at kunne udfordre Valverde på Muren efter at Alaphillipe, Gilbert og Yates-brødrene har meldt afbud. Ærgerligt for Quickstep, der kunne have stillet med en fremragende lineup med Dan Martin, Gilbert og Alaphillipe.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
VM er nok det allervigtigste, og jeg tror også, han vil vægte Strade Bianche højere, men ellers er det nok rigtigt nok.
Skrevet af Il_Preferito
VM er lidt et wildcard i den diskussion, men Strade Bianche tror jeg ikke er vigtigere. Og i hvert fald slet ikke for hans bagland, der også bestemmer en smule her.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Suaráz
Er Flandern og Roubaix ikke langt større end VM? Sådan har jeg altid set det.
Skrevet af tobi
Arh, det vil jeg så ikke mene. De er nok cirka på niveau (i min bog - andre bøger har mange andre meninger).

@Pref
Jeg har bare hørt ham sige, at Strade er et af hans absolutte favoritløb. Jeg tror, det giver mindelser til hans MTB-fortid.
Skrevet af Il_Preferito
Klart, men nu regner jeg ikke kun hans ønsker ind i ligningen.

Hans cykel- og udstyrssponsor (der på rygtebasis også dækker en pæn del af hans løn hos Bora og sprang gennem alverdens ringe for at sikre sig, han blev hos dem) er amerikanske, ligesom hans nye brillesponsor også er det.

Det kan måske lyde lidt forsimplet, men det er pænt vigtigt (også for ham) at Sagan viser sig frem i California. Hvert år.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det ved jeg godt, at du sikkert har ret i. Jeg vil bare helst ikke regne deres fjollede ønsker ind i ligningen :)
Skrevet af Il_Preferito
Hvilket man i en perfekt verden heller ikke bør, men når de betaler gildet er man desværre bare nødt til det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Gilbert misser nu også Giroen på grund af skaden. Det er mere og mere mystisk for mig, hvordan han i 200 kilometer ikke kunne mærke noget til en skade på et indre organ, der er så alvorlig, at han misser flere uger efterfølgende.

Med hensyn til i morgen, så bliver det, som alle næsten har spået, nok en sikker sejr til Valverde. Det er ikke rigtigt et løb, der kan køres offensivt (i hvert fald ikke, hvis man vil vinde det). Men som Valverdes sportsdirektør sagde det i dag, så ved man aldrig, hvad man får fra ham.

Enten er han god, eller også er han rigtig god.

Skulle han vinde, vil han blive den første til at vinde et endagsløb på øverste hylde fem gange siden ProTourens indførelse i 2005.
Skrevet af Il_Preferito
Hehe, vi kan jo altid spekulere i Gilberts fysik og hans historik, men det bliver ofte lidt noget gris og man kommer til at virke så bitter.


Og ja, i morgen køres årets med afstand kedeligste løb og et løb, der faktisk får Milano-San Remo til at ligne en thriller af de større.

Uden styrt vinder Valverde problemfrit, Dan Martin kører på podiet og Tim Wellens angriber udefra og bliver hentet omkring midten af Muren.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
annonce
0