Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
jeg tvivler da gevaldigt på, at det stadigvæk er målet for Sky at vinde Giroen


Nu skal man ikke være professor for at konkludere det her, men det er det 100% ikke.

Og det begynder efterhånden også at være tvivlsomt om det i det hele taget er G´s målsætning at slutte højst muligt. Så sent som i går, sagde han, at han ".. ville tage det dag for dag" og at han havde meget ondt i især knæet.

TT´en kan meget vel vise sig at blive et enkeltstående tilfælde (og det var han i øvrigt også selv inde på).

Hvis det var Team Skys målsætning at slutte højt - og G ikke var forslået - havde de ikke sendt Landa og Deignan ud i går. Sidstnævnte droppede godt nok helt uforståeligt tilbage til G, men de kører ikke længere efter at han kan vinde. Så havde taktikken været en helt anden.

Medmindre Dumoulin styrter virker det totalt usandsynligt, at Thomas finder seks et halvt minut på hollænderen. Dertil er Dumoulin for god og for godt forberedt.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er trist for dem. Deignans tilbagekaldelse strider dog lidt imod påstanden om, at de ikke længere går efter klassementet. Mon ikke de lige ville forsøge at holde G inde i løbet forud for de to flade etaper, for så at tage status på lørdag og se, hvad der er realistisk?

Det er i øvrigt første knock-out-runde i Giro cuppen på holdet.dk i dag. Jeg kan allerede konkludere, at jeg ryger ud, da jeg simpelthen har sat det præcist samme hold som min modstander, der slår mig på bankrenten...
Skrevet af Mr_bum
Men SKY ser ham nok hellere topform i Touren end at kæmpe med om sekundære placeringer. Især hvis Froome under tidligere styrke. Jeg tror ikke, han starter efter hviledagen, hvis han ikke kommer noget tættere på podiet inden. Jeg ville i øvrigt sidde op i finalerne i dag og i morgen og gå efter en etapesejr i weekenden.
Skrevet af Il_Preferito
Præcis, tobi. Det er også derfor, jeg kalder det helt uforståeligt.

For havde de gået efter hans klassement/havde han været frisk nok til det, havde de kørt en helt anden taktik i går.

Jeg kan ikke i min vildeste fantasi udtænke et scenarie, der ikke involverer styrt eller sygdom, hvor han indhenter Dumoulin samlet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af SotD
Nu er jeg lidt nysgerrig, hvordan ser du Thomas hente i omegnen af syv minutter på Dumoulin, SotD? Det virker som en rimelig vild opgave, og jeg tvivler da gevaldigt på, at det stadigvæk er målet for Sky at vinde Giroen.


Det kan også nemt ske at jeg er overoptimistik på hans vegne. Jeg tænker bare, at nu han endelig har fået chancen, så vil han ikke forspilde den, selvom det måske ender med en 4-5. plads.

Jeg tror (og det står helt for egen regning) at han er den næstbedste i bjergene. Den står jeg sandsynligvis alene med, og det er også helt OK. For jeg kan på ingen måder bakke det op.

Er han små skadet eller sat ambitionerne anderledes, så giver det selvfølgelig sig selv at han ikke når op i nærheden af Dumoulin.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Jeg ser ikke Geraint Thomas sadle om i denne Giro og gå efter etapesejre. Jeg tror stadig man vil se Geraint Thomas køre klassement. Ikke så meget for at vinde, da det ikke er muligt længere, men mere for at teste sig selv over de 3 uger, og hvordan hans krop reagerer undervejs.

Sadler han om og går efter etapesejre, ved man fortsat ikke, hvor han står i forhold til de direkte konkurrenter i GT-sammenhæng, når det rigtigt spidser til i løbet af den 3. uge.

Alt dette afhænger selvfølgelig af, hvor mærket han er af styrtet.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
På en dag hvor Gaviria og især Richeze fik vist hvor fantastiske de er (og Greipel fik vist hvorfor han er den mest upålidelige af topsprinterne), tabte Geraint Thomas 31 sekunder, ligesom SKY ikke blandede sig i positionskampen frem mod den gyldne trekilometergrænse.

Det kan kun være med vilje og ligner en ny plan for dem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Nu har Thomas valgt at trække stikket, da knæsmerterne åbenbart kun blev værre dag for dag. Det er ret utroligt, at han kunne levere den andenplads på enkeltstarten, men det skulle angiveligt være blevet værre siden. Og det halve minuts tidstab i går var efter sigende ikke engang bevidst. Så står det slemt til for ham.

Edit: Og in other world-shaking news:

CANNONDALE HAR VUNDET ET WORLDTOUR-LØB!!!

For første gang i to år. Det skete, da Talansky spurtbesejrede Majka på Mount Baldy i Tour of California.
Skrevet af maarkap
Det er jeg pænt træt af. Det gør det noget nært umuligt at forsvarer min top 10 placering på holdet, i spillet uden udskiftninger.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af medc
Vanvittig spurt af Gaviria. Han får jo de andre sprintere til at fremstå som amatører.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
Ja, det var endnu mere imponerende i dag.

Når jeg ser gengivelsen uden lyd kan jeg ikke lade være med at tilføje sådan et ´woooosh´, når han sparker til.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
George Bennett følger op på sin flotte enkeltstart i Baskerlandet ved at blive nr. fire på nattens etape i Californien, der blev vundet af SKY´s Jonathan Dibben; endnu en 94´er. Mads Würtz blev nr. 15. Bennett fører nu med 35 sek. til Majka, 36 til Talansky og 45 til Bookwalter og er dermed godt på vej mod sin første sejr som professionel. Generelt lader Kiwien til at løfte sit niveau en smule for hver sæson, og det bliver spændende at se, hvad kan i Tour de France.
Skrevet af Mr_bum
Lettere svinsk af Gaviria at dække Teklehaimanot op. Eritrerianeren er over 200 point efter i pointkonkurrencen og må formodes at jagte etapesejr/bjergtrøje i resten af løbet. Det giver da ingen mening.

Men ok så længe feltet giver den gas, så er det selvfølgelig ligegyldigt.
Skrevet af Mr_bum
Dumoulin er ved at vinde en kæmpe psykisk sejr. Og en etapesejr!
Skrevet af AHUJ
22 sekunder mere ind på kontoen.

24*
YNWA
Skrevet af Opus
Voldsomt flot af Dumoulin. Brostenene på toppen så ud til at slå Quintana ud.
Skrevet af Caroe
Var det 22 sekunder han hentede på Quintana? Fed afslutning på en ellers dødssyg etape.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af tobi
Magtdemonstration. Selvfølgelig igen på en _____/ (flad indtil en afsluttende stigning) etape, men at han decideret skulle vinde er jo en overraskelse. Det bliver spændende at se, om billedet vender i næste uge.
Skrevet af Il_Preferito
Dumoulin er virkelig voldsom.

Fed kørsel på det bjerg og endnu mere fedt, han ikke var bange for at angribe.

Klart den stærkeste i dag.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Billig sejr til Dumoulin. Hvis G havde været her, så...

Det bliver selvfølgelig stadigvæk en hård tredje uge, men det er svært at se Quintana hente fem minutter, hvis ikke der sker styrt og uheld. Og Amador kan nu slet ikke bruges som lokkemad. Der skals selvfølgelig "bare" en Val Martello-gentagelse til
annonce
0