Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Tja, jeg plejer ikke at kalde folk dumme, når de ikke er det. Og jeg prøver at undgå at fremstå så vred, som du gjorde.

Og det er da klart, at jeg forsvarer mine pointer, men hvis beviser sidenhen dukker op, der gør dem til skamme, har jeg ikke behov for at semisvine folk til, der påpeger det.

I øvrigt synes jeg ikke, at Giroen har modbevist min kritik af Ewan. Jo, han er pivhamrende hurtig, men han kan jo slet ikke forsvare sig i en positionskamp, og er altså ganske endimensional.

At han er en beviseligt bedre landevejsrytter end van der Poel og van Aert for nuværende, kan jeg måske nok gå med til, da han jo har et par Grand Tour-etapesejre, men snakken gik på folks potentiale, og der ser jeg bare de to som værende langt mere løfterig end den lille australier.

Nå, Giroen:

Det er ganske underholdende, som de tre kører på hinanden, både på etapen og i medierne efterfølgende. Og det er et problem for Dumoulin, at han bliver isoleret så tidligt, men jeg tror, han vil lykkes med at ride stormen af. Og nu er Pinot og Zakarin lige pludselig inden for striking distance af podiet. Det komplicerer sagerne helt vildt, og de sidste to bjergetaper kan blive helt vilde og voldsomme, da flere af sub-top-tre-rytterne pludselig kan øjne muligheder for at indlede tidlige offensiver, hvis de tre førende vil slås om ikke at tage ansvar for at kontrollere.
Skrevet af Il_Preferito
Det må så bero på, at man vægter ting fuldstændig forskelligt.

Så sent som sidste uge, har jeg hørt Mark Cavendish fortælle, at han tror Ewan bliver større end Gaviria (han blev bedt om at måle de to mod hinanden) rent sprintermæssigt. Og det er altså efter, Gaviria har holdt legestue i massespurterne i Giroen.

Ewan er ikke skarp i positionskampen, men man kunne jo fristes til at påstå, at det er her, han så har en masse potentiale. Det skal så også nævnes, at han en gang er røget ud af pedalen og en anden gang har fået ødelagt en bremse. Det er lidt svært at gardere sig mod især sidstnævnte.

Van der Poel har måske mere uforløst potentiale end Ewan, men det er samtidig også mere usikkert. Min anke er, at det i din vurdering tilnærmelsesvis arbejder mod Ewan, at han allerede er god. Det er - i min verden - mærkeligt i en diskussion der går på om ryttere under x antal år, kan blive de bedste i verden. En af dem bevæger sig lige under de allerbedste på sit felt og den anden er suveræn i cykelcross.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Il_Preferito
Og rigtigt, der er god basis for en masse indianercykelløb de næste par dage. Og lægger man de forskellige udtalelser oveni, kan det næsten kun blive godt.

Ikke at Giroen har været kedelig so far. Der har været lidt af det hele og et frisk bud er at det - som sædvanligt - bliver årets bedste Grand Tour.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det, der primært diskvalificerer Ewan fra i mine øjne at være blandt de allerstørste talenter, er, at han er ren sprinter.

For det første fordi sprintere lidt har tendens til at ramme deres topniveau tidligt. Det er jo nok ikke sådan, at Ewan eller Gaviria kommer til at blive hurtigere, end de er nu (jeg har ikke andet end en personlig opfattet tendens at bygge denne påstand op om), så det, der kan gøre Ewan endnu bedre og mere succesfuld er at arbejde på sin udholdenhed og positionskamp (men den er svær, når man har hans størrelse). Den klejne størrelse kommer også til at betyde, at han aldrig bliver en faktor i brostensløbene, som mange sprintere ellers kan gøre det godt i, så jeg ser ikke et specielt stort udviklingspotentiale for ham.

Min anden grund er, at rene sprintere i mine øjne ikke behersker nok facetter, som en cykelrytter bør have (igen, det er mine egne kriterier, men jeg tvivler på, at jeg står alene med dem), og derfor regner jeg ikke ryttere, der kun kan spurte med blandt de bedste ryttere. Eksempelvis vil jeg ikke regne Cavendish blandt de ti største ryttere i løbet af de sidste ti år, selvom han både har vundet et verdensmesterskab, et monument og 30 Tour-etaper (Sagan, Valverde, Contador, Froome, Nibali, Cancellara, Boonen, van Avermaet, Gilbert og Wiggins vil jeg alle vurdere som værende klart over ham).

Men hvis man kun er resultatorienteret i sin vurdering og er ligeglad med, hvordan resultaterne opnås, så er det selvfølgelig klart, at Ewan er et af de tre største talenter pt.
Skrevet af Halil
God dag for Domoulin. Han ser stærk ud og ligner ikke en mand der smider et par minutter til Quintana imorgen. Jeg ved ikke om 20 etapes afslutning er hård nok.

Uanset, så er der lidt ekstra krydderi med al den bitchfight imellem dem. Jeg fattede ikke helt, hvorfor Domoulin ikke bare slog helt op i banen, da han sad med Quintana og Nibali efter Pinot osv. Var kørt afsted.

De blir aldrig farlige for Domoulin, så lad dem da bare trille afsted og lad de to andre bruge kræfter.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Nu får jeg endelig tid til at se lidt Giro her i den afsluttende fase. Jeg har fået set alt alt for lidt, og må konstatere at det eneste jeg har oplevet er, at Quintana virker en smule skarpere på stigningerne, men bliver slået på motivationen fordi Dumoulin simpelthen kører enormt klogt. Dertil skal selvfølgelig lægges at det kun er ganske marginalt at Quintana kan køre fra ham, når han rent faktisk angriber.

Jeg tror dog stadigvæk på, at han fører løbet når vi rammer enkeltstarten. Jeg er dog ved at være enige med jer andre i, at han får svært ved at vinde løbet. Dertil har Dumoulin kørt for klogt og godt.

De sidste to bjergetaper er dog spændende. Både fordi terrænet opfordrer angreb (Tidligt på 20. etape formentlig), men særligt fordi der jo kun er 2 minutter imellem nr. 1 og 6, og alle rytterne fra 2-5 er, på papiret, bedre gearet til de to afsluttende etaper, inden enkeltstarten. Vi står altså med en situation hvor Sunweb kan få enormt travlt med at beskytte Dumoulin og køre efter temmelig mange forskellige udspil. Det kan i sidste ende godt komme til at koste mere tid end man lige har regnet med.

Hvordan kørte Dumoulin i dag? Afventede han og var tilfreds med, at sidde med Nibali og Quintana, eller var ryttere som Pinot, Zakarin og Pozzovivo stærkere?

Mon ikke også det er ved at være tid til at se Jesper Hansen i et udbrud der går langt? Cataldo når vel næppe mere end han har pt.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det er jo Dumoulin, der fører løbet, og de to andre, der er ligeglade med deres positioner.

Folk skælder altid ud på folk over, at de kører efter sekundære placeringer, og når Quintana og Nibali så lader være med at gøre det i dag, er det også galt.

Jeg synes, det er forfriskende med Dumoulins kommentarer, men jeg er ikke nødvendigvis enig i, at hans rivaler gjorde noget specielt forkasteligt.
Skrevet af tobi
@SotD

Dumoulin var overlegen. Han lod bare de andre køre, og så snart Nibali og Quintana (der virkelig ikke så specielt stærk ud, så det ved jeg ikke lige, hvor du har fra) stak, kørte han med eller lod dem stege foran uden at slippe dem nævneværdigt. Han angreb endda selv for lige at se, hvad det kunne blive til, men træerne voksede trods alt ikke ind i himlen. Jeg har svært ved at se ham slået på styrke, men der er taktiske muligheder for de andre.
Skrevet af SotD
Dumoulin var overlegen. Han lod bare de andre køre, og så snart Nibali og Quintana (der virkelig ikke så specielt stærk ud, så det ved jeg ikke lige, hvor du har fra)


Hvis du nu læste hvad det var jeg skrev, så var det at jeg havde set forsvindende lidt, og det jeg havde set lå til grund for det jeg skrev. Jeg skrev også tydeligt at jeg ikke havde set dagens etape. Så hvordan du kan koble de ting forstår jeg ikke helt.

Men tak for feedback.
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Det var bare lidt fordi, jeg ikke helt kunne gennemskue, hvilke passager af løbet, du kunne have set, siden du stadig ville vurdere Quintana som den stærkeste - udover Blockhaus selvfølgelig, men det er jo efterhånden evigheder siden.
Skrevet af medc
Det er godt nok en dybt kritisk situation Dumoulin har sat sig selv i. Han kan tabe løbet i dag!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Il_Preferito
Ja, der er mildest talt rød alarm lige nu.

Orica og Lotto Jumbo hjælper godt nok lige nu, men det er ikke en ønskesituation at være to minutter efter lige nu.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Er lige kommet med, de har rettet det til et halvt minut.
YNWA
Skrevet af Il_Preferito
RAI melder at Dumoulin netop var stoppet for at tisse, da Movistar og Bahrain trykkede til.

Det er formentligt for at give det hele lidt mere drama og passer sikkert ikke, men hvem ved.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Ja, tidsafstande i Giroen er altid til at stikke op, hvor solen ikke skinner.
Dumoulin var åbenbart ved at tisse, dengang farten blev øget.
Skrevet af NUFC Dinho
Hvis det er rigtigt, så er det noget svineri. Kan ikke se andre grunde til at han skulle sidde så langt tilbage, så tænker det er meget sandsynligt.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Il_Preferito
Ja, det virker også til at resten af cykelverdenen køber den, så måske jeg bare er for godtroende.

Det er virkelig skidt lavet af de to. Jeg har det i forvejen stramt med Nibali, der gerne ser stort på regler, men flæber ved den mindste modgang og jeg må indrømme at Quintana også er på vej nedad. Han er efterhånden sådan lidt ´Meh´ i sin kørsel og opførsel. Selvom han er en Gud opad.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Mr_bum
Brian Smith på britisk Europsort har talt med en sportsdirektør, som sad bag feltet, da det blev splittet, og han mener ikke, der var tissepause på det tidspunkt, men at Dumoulin med flere bare sov i starten af nedkørslen.
Skrevet af Il_Preferito
Omvendt skulle Iwan Spekenbrink, der er sportsdirektør på Sunweb, have fortalt Bobbie Traksel (som jeg går ud fra er med i den hollandske dækning på en eller anden måde), at de netop kørte da Dumoulin tissede.

Jeg gætter på hele historien først kommer frem når rytterne er i mål.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
Ja det bliver spændende at høre. Enten er Tom et kæmpe fjols, for det var fandme da forventeligt efter hans udtalelser igen eller også er det usmageligt forsøg fra Quintsna og Nibali, fordi de ikke er gode nok. Men det ville heller ikke undre nogen.
Tom så ikke vildt stærk ud, da hullet blev lukket, men det var forhåbentligt bare skuespil

Edit: Pref du må vide mere om hvordan det foregår. Hvis de var kørt mens han tissede ville man så ikke i Sunweb bilen kontakte moviestar og Bahrain og appellere til de stoppede deres foretagende?
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
annonce
0