Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Il_Preferito
Jeg tror ikke, jeg nogen steder har skrevet, Froome er den Froome, vi har set de forrige år, men derimod, at han i Touren nok skal levere som han plejer. Og det med stabilitet og en solid formtop, der varer 10-15 dage.

Chaves har brugt lang tid på at forberede sig i Columbia (sammen med blandt andre Bewley og Howson) og har i den periode også været en del på banen og på sin enkeltstartscykel. Det er overraskende for mig, at han er så meget efter eksempelvis Aru og holdkammeraten Yates.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
ellers ligner en røvkedelig Tour.


Er ruten tam i år?

Holdene får kun 8 ryttere med mod de normale 9. Korrekt?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af tobi
Ja, den er tam. Og nej, de får ni ryttere med.
Skrevet af Il_Preferito
Jeg har ikke gået den 100% efter, men kritikerne siger, at man med god vilje kan tælle 10-11 sprinteretaper.

Jeg er ikke fortaler for ekstremt hårde Grand Tours, men det lyder lige fladt nok. Der skal selvfølgelig nok blive krig og spændende momenter, men den ser svært kedelig ud ved første øjekast.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
Mange potentielt kedelige etaper, men der er stadig rigeligt med bjergetaper, hvor der kan ske stor udskillelse. Jeg skrev også et indlæg for to-tre uger siden. Der er rigeligt med muligheder for klassementsrytterne, og ruten har potentiale til at give et godt cykelløb.

Etaperne åbner også op for, at man kan angribe løbet længere udefra på flere af bjergetaperne, hvilket også har været lidt kritikken de seneste år, hvor de har været låst indtil sidste bjerg - selvfølgelig også pga. Skys dominans. I år har flere af de andre kandidater gode hjælperyttere, der enten selv kan være med i klassementet og presse Sky med et tidligt angreb. Ligeledes er der ryttere som Bardet, Chaves og Aru, som også vil forsøge noget, hvis de bliver sat lidt efter i klassementet. Det samme gælder selvfølgelig Contador, men mit håb er, at han kan sidde med Froome og Porte, selvom det nok er yderst tvivlsomt.
YNWA
Skrevet af AHUJ
1. etape - prolog, 2. etape - sprinteretape, 3. etape - flad, Sagan afslutning (1,5km, 5,8% mod mål), 4. etape - sprinteretape, 5. etape - første klassemensduel opad Belles Filles til mål, 6. etape - sprinteretape, 7. etape - sprinteretape, 8. etape - let bjergetape, 9. etape - hård bjergetape, 10. etape - sprinteretape, 11. etape - sprinteretape, 12. etape - hård bjergetape, 13. etape - eksplosiv bjergetape, 14. etape - klassisk let kuperet Sagan eller udbryder etape, 15. etape - let bjergetape, 16. etape - sprinteretape, 17. etape - hård bjergetape, 18. etape - medium bjergetape, 19. etape - sprinteretape, 20. etape - enkeltstart, 21. etape - paradekørsel.

To enkeltstarter
Ni sprinteretaper
To Sagan etaper
To lette bjergetaper
Tre medium bjergetaper
Tre hårde bjergetaper

Noget lignende det umiddelbart.
YNWA
Skrevet af Halil
Bjergetape: 5(afslutter på et lille bjerg), 9(sidste 25 nedad og ligeud), 12(ikke særlig høje bjerge og speciel afslutning), 17(slutter med 28 km nedkørsel fra Galibier), 18(rigtig bjergetape på top),

Mellemetape uden sprintere: 8, 13

Sprinter: 2,3,4, 6, 7, 10, 11, 14, 15, 16, 19, 21.

Enkeltstart: 1(14 km flad), 20(22,5 km flad)

Min umiddelbare vurdering.

Det kunne godt blive røvsygt i store dele af tiden. Godt alt bliver vist.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af SotD
Jeg synes at det er lettere bekymrende, at Jakob Fuglsang ender efter ryttere som Simon Yates, Nicholas Roche, Emmanuel Buchmann, Dan Martin og Fabio Aru på en enkeltstart som den i går. Bevares, den var ikke flad. Men hvis han skal være aktuel som 5-10. plads i Tour de France, så skal han i hvert fald ikke sætte tid til på enkeltstarterne også.

Kwiatkowski så også skidt ud, men kørte vel nok ikke igennem. Skal han ikke med SKY til Tour´en?
Silkeborg IF
Skrevet af Forlan21
Aru viser sig igen som en holdkammerat i verdensklasse...

EDIT:

Og dog... Når man har spist så godt til morgenmad, må man selvfølgelig altid køre...
Skrevet af Forlan21
Godkendt Jakob... Godkendt...
Skrevet af B4Ev.2
Fuglsangvinder dagens etape med mindste margin til Richie Porte! Fedt for Fuglsang!
Skrevet af J.M
Det er stærkt kommet igen. Godt nok tæt med Porte!
Skrevet af medc
Klasseetape af Fuglsang! Hvem havde troet, at han skulle vinde i en spurt. Heldigt for ham, at Froome lukker Porte, der ellers havde vundet etapen.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Forlan21
Og vi sender takkekort til Froome for at lukke Porte inde...
Skrevet af AHUJ
Fremragende Fuglsang.

Så må man håbe, at Contador var bogstavelig, da han sagde, at han ikke ville gå så dybt i Dauphine, som han har gjort de andre år.
YNWA
Skrevet af Suaráz
Fuglen vinder Touren :)

Fik kun set det sidste, blev Valverde, Bardet, Contador og Chaves simpelthen bare sat opad Mont de Chat?
Skrevet af tobi
Vanvittigt imponerende at Fuglsang kan sidde med i det selskab over Mont du Chat og endda formå at vinde spurten efter at have forsøgt sig med et angreb. Stort tillykke til ham - det var efterhånden svært at se, hvordan han skulle vinde i Astana-trøjen.

Dagen gav os også nogle interessante oplysninger i forhold til, hvad vi skal forvente til Touren. Froome ser ud til at være på vej, og jeg vil nu gerne igen hælde til, at han skal have den største favoritrolle til Touren, da han formentlig har større plads til forbedring end Porte, som dog er bedst lige nu.

Derudover så Aru imponerende ud i betragtning af hans knæskade, og Astana kan blive enormt giftige i Touren, hvis også Miguel Ángel López viser form i Schweiz Rundt.

Jeg kan til gengæld ikke lige gennemskue, hvad det var, Valverde syntes, han havde gang i med hans mærkelige og alt for tidlige angreb. Han diskvalificerede i hvert fald sig selv for at have nogen chance for at følge med de bedste, og jeg må lige se ham an de næste par dage. Det skal dog med, at han i 2013 og 2015 forbedrede sig radikalt fra Dauphiné til Touren, hvilket jeg dog ikke tror er realistisk i år.

Contador så ikke god ud, men han har jo sagt, at han ikke kører igennem i Dauphiné, og selvom det sandsynligvis er noget vrøvl, så gør det det jo svært at vurdere hans reelle niveau.

Og så er der Tiesj Benoot, der lige kører en 13.-plads hjem på en hård bjergetape, hvor han kommer hjem sammen med Esteban Chaves, Simon Yates, Pierre Latour og Guillaume Martin. Han er vild (Oliver Naesen blev nummer otte, men det var jo efter at have siddet i udbrud), men jeg kan ikke helt se ideen i at fokusere så meget på bjergkørsel, hvis man antager at det koster på fladbanekontoen - men det er selvfølgelig heller ikke en givet ting, at det er tilfældet. Hvordan han endnu er uden sejr i karrieren er mig dog fuldstændig uforståeligt.
Skrevet af NUFC Dinho
Så fik jeg også se etapen. Var sgu glad for jeg ikke kendte resultatet inden. Fantastisk etape, både op og ned og klasse sejr af Fuglsang. En ting er at han endeligt vinder, men at gøre det i lige kamp mod de bedste på så svær en etape, er fantastisk.

En anden der fortjener ros er Chris Anker. Jeg frygtede det værste, da han startede som kommentator, efter det var blevet for meget med hans "sjove" kommentarer, til familien Danmark, under diverse Tour de France. Men han gør det overraskende godt. Han har naturligvis en finger på pulsen, men samtidig er hans viden omkring de forskellige ryttere og deres forcer utrolig bred og han bruger den rigtigt godt. Ligeledes læser han løbene super godt. Det tog vel Rolf et år eller to at lære dette.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af Caroe
Stærkt kørt af Fuglsang. Hvis han ikke havde sneget sig væk halvvejs oppe af stigningen er det dog ikke usandsynligt at han var kommet lidt til kort op mod toppen. Men han havde til gengæld ret meget overskud nedad, hvor jeg godt tror han kunne have hentet 10-15 sekunder. Han brugte jo det meste af nedkørslen på at babysitte Aru og da Froome fik slået et lille hul til sidst blev det lukket i et snuptag.

Flot nedkørsel af Froome også. Han taber kun 3 sekunder fra toppen til målstregen til eksperter som Valverde og Bardet. Det er vel første gang vi rigtigt ser ham folde sig ud på en teknisk nedkørsel (jeg holder stadig på at hans nedkørselssejr sidste år var på en "Watt-nedkørsel"). Det ville dog stadigvæk være spændende at se ham blive udfordret på en våd nedkørsel.

Når det er sagt, så kan det vist sagtens ende med at han skal bruge nedkørslerne offensivt i Touren, da det ligner, at han får svært ved at sætte Porte opad og ikke kan regne med at baske ham på den sidste enkeltstart. Udover Mont du Chat kan nedkørslerne fra Port de Bales og Galibier muligvis også benyttes til en offensiv.

Stiller Team Sky med B-holdet til Dauphine? For de imponerer godt nok ikke i går. De mangler selvfølgelig Thomas og Landa, men det er vel uvist hvor meget man kan regne med en rytter, der blev skadet under Giroen og en anden, der har gennemført en hård Giro og hellere vil køre Vuelta end TdF. Hvad med ryttere som Poels og Henao?
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af medc
Endnu en stærk etape af Fuglsang, der er den eneste, der kan sidde med Porte. Synes Fuglsang ser lidt for god ud. Kan godt frygte lidt, at han topper for tidligt i forhold til Touren, hvor jeg har lidt svært ved at se ham bygge yderligere på.
Liverpool FC og New Orleans Saints
annonce
0