Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af medc
Det er jo helt vildt det her. Vinder 2 etaper og hele løbet i det her felt med alle Tour favoritterne. Det er satme stort!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Forlan21
Jeg har ondt af folk som ikke går op i cykling.

Dagens etape er jo cykling når det er bedst...

Selvfølgelig får den lige 3 % ekstra når det er en dansker som snupper det hele...

For helvede hvor er det bare stærkt af Fuglsang at sætte alle de store...
Skrevet af Caroe
Vild, vild sejr. Og så vidt jeg kan se vinder han løbet på bonussekunder (2x10 mod 6 til Porte).

Virker i øvrigt mærkeligt, at Porte bliver sat af 15 ryttere på næstsidste stigning for så at køre næstbedste tid op ad sidste stigning, selvom han har ligget i front på hele nedkørslen og de 10 flade km i dalen.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af AHUJ
Jeg forventer stadig, at Sky møder op i topform, så kan man håbe, at Froome ikke er ligeså suveræn som de seneste år. Umiddelbart er Froome og Porte selvfølgelig de to helt store favoritter, og så er der et større felt efter dem med Contador, Valverde, Bardet, Aru, Fuglsang og Quintana, mens Majka, Chaves og Martin også kan blande sig.

Stort resultat af Fuglsang, pulsen røg sgu et stykke op. Porte kører dog en rigtig flot opkørsel. 25(?) kilometer alene hvor 7-8 kilometer var flade inden opstigningen, og han kører lige op med Fuglsang og hurtigere end alle de andre.
YNWA
Skrevet af Suaráz
Fik desværre ikke set næstsidste bjerg, blev Porte sat opad? Eller på flad vej eller nedkørslen fra 3. sidste bjerg?
Skrevet af AHUJ
Der kørte et eller andet spil mellem Porte og Froome, hvor alle de andre kørte væk. Til sidst gik Porte selv frem og førte, og Froome angreb så kort før toppen, så Porte sad alene over toppen efter alle de andre i klassementet.
YNWA
Skrevet af tobi
Porte koncentrerede sig kun om Froome, da han var uden holdkammerater, og derfor lod han nærmest alle andre sejle i forvejen. Med en halv kilometer til toppen lavede Froome et voldsomt eksplosivt angreb, som Porte ikke kunne svare, og derfor var Porte nærmest helt alene på nedkørslen (hvor Kwiatkowski kom forbi ham) og på det efterfølgende flade stykke.
Skrevet af Mr_bum
Voldsom kørsel af Fuglsang. Nu har han i hvert fald vist ledelsen, at han pt. er stærkere end Aru og ovenikøbet også kan vinde mod de bedste. Desværre fortæller historien, at alle overraskende vindere af Dauphiné i de senere år har floppet i Touren: Moureau x2, Mayo, Leipheimer, Valverde x2, Brajkovic og Talansky. Nogle af dem blev godt nok ramt af forskellig uheld, men det er ikke en opløftende statistik.
Skrevet af jomic...
Puha. Jeg havde sgu givet lidt op i forhold til Fuglen. Alt jeg nogensinde har skrevet om den evige 2´er og hans fraværende evne til at vinde løb må jeg nu æde igen.

Så hermed en uforbeholden undskyldning til Jakob. Fantastisk præstation, glæder mig til genudsendelsen for jeg var fanget på familieskovtur.
Skrevet af Talentet121
Ifølge Bet365, er Fuglsang i top 4 over favoritter til at vinde Touren.

Odds:

Froome giver 2,37
Porte giver 2.62
Quintana giver 7.00
Fuglsang giver 15.00
Aru giver 17.00
Bardet giver 21.00

Det vidner om, at man nu tager Fuglen seriøst i forhold til at gå som samlet vinder. Ihvertfald som en seriøs outsider.
Skrevet af Barbuti
Froome gav 1,60 før Dauphine, husker jeg.

Fugleb var oppe i 151!
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af kunarsenal
Fantastisk af Fuglen!
Nu bliver Brajkovic nævnt herinde - er der nogle der ved hvad der blev af ham?
Skrevet af tobi
Han kørte nogle år i USA, men er i år kommet tilbage på WorldTouren, hvor han tørner ud for Bahrain-Merida. Han er dog ikke længere i nærheden af at være den rytter, der vandt Dauphiné i 2010.
Skrevet af Mr_bum
Han endte som nr. 24 i Dauphiné 26 min. efter Fuglsang. Skader har ødelagt en del for ham.
Skrevet af Gaggen25
Froome samtidig oppe i odds 2.7-3.0 stykker. Porte nu favorit til at vinde løbet. Noget af en drejning må man sige.
Bliver sku spændnde at se om der rent faktisk bliver spænding om det.
123
Skrevet af repos , moderator
Imponerende kørsel af Fuglsang, og en stor stor sejr.
Uanset, hvordan han kommer igennem TdF, så er hans sæson jo reddet.

Jeg har stadig svært ved at se Fuglsang kører på podiet i TdF, men sejren i Dauphiné betyder selvfølgelig, at han må regnes blandt favoritterne.

Froome må desuden være bekymret for mødet med Porte i TdF, for australieren var bedre både i TT og i bjergene.

TdF virker ganske åbent i forhold til tideligere. Der er mange spørgsmål. Kan Quintana nå i bedre form end i Giroen, og var præstationerne fra Contador og Bardet et udtryk for manglende form eller blot en perfekt timing af form?
Har Aru og Fuglsang niveau til at spille dobbelt ud, og kan Chaves sætte tryk på i bjergene?

Jeg er i hvert fald mere spændt på dette års TdF end tidligere. Froome er stadig min favorit. Han har erfaringen, og det samme har hans hold. Desuden er han en mester i at ankomme til start i den helt rigtige form.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af SotD
Jeg er slet ikke i tvivl om at Froome vinder løbet. Der er masser af tid til at køre sig i form, og den sidste etape i går var ikke udelukkende et udtryk for styrkeforholdene, men også en ordentlig røvfuld taktik, dårligt sammensatte holdpræstationer osv.

Indtil etapen i går var det jo Porte og Froome der var stærkest, med Fuglsang som en lille bobler fordi han klatrede marginalt bedre end Froome. I går havde Froome så en kombination af en off day, og en taktisk mærkelig etape.

Jeg kan heller ikke se Jakob Fuglsang køre på podiet - endsige være tæt på. Men top 5 må da være målet nu.
Silkeborg IF
Skrevet af Il_Preferito
Det er lidt af en tilsnigelse at afskrive Froomes præstation i går til en off day. Han angreb en række gange på første bjerg og der kommer selvfølgelig en regning senere, når man samtidig kører fuld gas for at komme væk fra Porte.

Det er Fuglsang i øvrigt også selv inde på i et interview med TV2.

Team Skys taktik i går, synes jeg egentligt var ok skruet sammen. Kwiatkowski var kravlet i udbrud og hjalp Froome på det helt rigtige tidspunkt i dalen. Man kan argumentere for at Froomes tidlige angreb splitter holdet ad (og at det derfor er dumt), men omvendt er der jo ingen af de tilbageværende, der for alvor kan gøre en forskel. Boswell havde Californien som stort mål og har nærmest ikke kørt siden, David Lopez er David Lopez, Kennaugh var tom efter foregående etape og de resterende kan man ikke regne med på en etape som den i går.

Froome vinder Tour de France, fordi han (som minium) er blandt de tre stærkeste overall og - endnu vigtigere - fordi Team Sky kan og vil kvæle løbet. Froomes helt store force er jo efterhånden, at han har udviklet sig til en rytter, der kan angribe sine rivaler i al slags terræn og at han har folkene til at hjælpe med det. Især forøgelsen i niveauet på hans nedkørsler er meget, meget imponerende.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Caroe
Det må dog være bekymrende at han taber over halvandet minut på 7 km uanset hvad. Sammenlignet med Porte kom han jo også nemt hen til sidste stigning.

Dagen før på Alpe d´Huez smider han vist nok omkring 15-20 sekunder på 1,5 relativt nemme km. Og på Mont du Chat lignede han en, der havde svært ved at hænge på.

Det er ikke de store advarselslamper, der blinker, men det må alligevel være lidt bekymrende. Jeg er dog stadig enig i, at han er favorit til at vinde Touren, men det bliver med mindre margin end han plejer.
Forza Roma! Continuate così, prossimo derby col Frosinone! No Pizarro, No Party!
Skrevet af tobi
Jeg tror folk generelt underestimerer det arbejde Froome gjorde i starten af etapen. Både på live-opdateringen og ifølge flere citater af forskellige ryttere kløede han på i et væk med at angribe Porte, inden Valverde og Aru til sidst slap væk, og der kom tv-billeder på.

Portes opstigning til sidst var af en anden verden i betragtning af, at han også havde siddet alene i dalen, men at Froome taber så meget tid skal helt sikkert ses i perspektiv af, at han havde kørt ekstremt hårdt på tidligere på etapen - som Pref også skriver.
annonce
0