Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Ja, man kan stille sig ud på ruten :)

Det lader ikke til, at feltet liveopdaterer fra DM-enkeltstarterne, som de ellers tidligere har gjort. Og det bliver der heller ikke på arrangørenes side. Så umiddelbart ser det desværre ikke ud til, at man kan følge med nogen steder.
Skrevet af repos
Lars Bak tager en tur mere på de franske landeveje.
Sammen med Adam Hansen er der fin rutine på hos Lotto-Soudal.

Og i dag skal den nye Danamrksmester kåres. Ville være fedt med Dannebrog i TdF, men mon ikke et af de hjemlige hold kører den hjem. De skal i hvert fald udbytte deres overtal.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Så har Valverde vist afleveret endnu et spansk mesterskab til en holdkammerat.

Jesus Herrada er ny spansk mester, mens Valverde blev nr. 2.

Tror det er 8. eller 9. år i træk, Movistar vinder det spanske mesterskab.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Annika Langvad snuppede lige endnu et VM til samlingen. Det var sgu stærkt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Flot spurt af Mads P, må man sige.

En af forskellene på World Tour og resten blev meget godt understreget i at både Brøchner og Kamp sad med krampe til slut. Det gjorde Mads P ikke.

Og så et overraskende spændende løb på en rute, der ellers ikke så vildt sexet ud. Respekt for det.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af repos
Den var der ikke tvivl om. Kamp lukkede mange huller til sidst, og kørte nok for hårdt på Juul.
Riwal kørte et flot løb, og var i overtal gennem hele finalen. Brøchner kører en fin spurt.
Og så er det fedt, at unge ryttere som Kriegbaum, Stokbro og Bjerg viser deres talent.

Juul var brølstærk, men fik ikke lov.

De tre Astanaryttere skuffede fælt. Tyndt at ingen af dem kunne side med i den absolutte finale.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af tobi
Det handlede nok også om, at de skiftedes til at dække rykkene, og uheldigvis var det så Matti og Jesper Hansen, der gik med i det, der i første omgang var den afgørende udskillelse. Havde Valgren været med der, kunne han nok godt have spillet en markant rolle i finalen (og måske have vundet).

Jeg var sikker på, Kamp ville tage den, men ja, han arbejdede tydeligvis for meget. Mads Pedersen var rigtig dygtig til ikke at komme til at skulle lave for meget i løbets sidste fase, og så var han noget hurtigere, end jeg havde regnet med til sidst.
Skrevet af Forhammeren
Kristoffer Juul var vist tæt på at kalde Kamp et urutineret skvadderhoved men holdt masken.
Flot cykelløb, noget over forventning

From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af medc
Gode gamle Betancur skal minsandten med til Touren i år for Movistar. Det havde jeg ikke forventet. Havde mere set en Marc Soler tage den plads.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af tobi
Soler var forlængst sorteret fra. Han skal nok hjælpe Valverde i Vueltaen. Man håber nok, at Betancurs niveau fra Hammer-løbet (som jeg intet har set fra) er bare nogenlunde replicerbart i Touren. Og han ser da også tyndere ud end i mange år.
Skrevet af Suaráz
Er igang med at læse feltet.dks fremragende optakter til Touren, hvor de deler det op i favoritter, udfordrere, podiekandidater osv. Undrer mig dog over, at de ikke har Fuglsang i top 10 favoritter? De har bl.a. folk som Meintjes og Dan Martin højere, og selvom man selvfølgelig skal passe lidt på med dannebrogsbegejstringen, virker det alligevel meget pessimistisk efter hans fantastiske Dauphiné, hvor han satte dem allesammen, og hvor Porte vel var den eneste der var stærkere.
Skrevet af Valencia-KilyGonzález
Det er netop ikke en fremragende optakt!? Typisk Feltet arrogance, skriver flere ting som er decideret vrøvl, bla. at Quintana aldrig har været i stand til at matche Froome når han er bedst, at Contador aldrig har kunnet matche Froome, at Froome var suverænt den anden bedste klatrer ved det netop overståede Dauphine selvom han ikke en eneste gang formåede at sætte bla. Fuglsang - og jeg kunne blive ved...
Skrevet af Il_Preferito
Efter CyclingQoutes er lukket ned og deres faste skribent er røget på Feltets optakter, er de præcis ligeså ringe som førstnævntes altid har været.

Når man må kaste sig ud i samtlige mulige og umulige scenarier og nævne mellem 20 og 40 favoritter og outsidere til en given etape eller et givent klassement, er det nemt nok at være ekspert. Det kræver bare en frygtelig masse tid og ikke så meget andet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Det er alligevel en hård kritik, synes jeg. Jeg ved ikke, hvor tit du læser dem, men optakterne bærer præg af gode analytiske egenskaber og en enorm viden om alle aktører, som man ikke finder mange andre steder. De er dog naturligvis alt for lange, og jeg er også enig med ovenstående i, at forfatteren kan opstå arrogant og slynge om sig med "sandheder", som bare er hans egen opfattelse - men uden at give udtryk for, at det er hans egen opfattelse. Et andet eksempel, der irriterer mig grænseløst er, at han bliver ved med at sige, at Degenkolb er en bedre sprinter end Sagan, hvilket er en lodret løgn (Degenkolb har ikke sluttet foran Sagan i en massespurt siden Vueltaen i 2015, og de har kørt mod hinanden masser af gange siden), og der er flere af den type påstande.

Men at sige, at alle og enhver kan lave den slags arbejde er ikke rigtigt, og han lirer jo heller ikke bare favoritterne af i en tilfældig rækkefølge.
Skrevet af Suaráz
Er der en venlig sjæl, der gider liste nogle af sprinternes leadoutmænd? Har brug for lidt hjælp til tourspillet. Og ellers generelt tips til årets rute, synes det er svært at sætte hold til det med den meget omskiftelige rute.
Skrevet af Il_Preferito
Men du må da unægteligt være enig i, at man ikke kan undgå at få ret, når man nævner den mængde ryttere, som han altid gør?

Og ja, man skal researche. Det er jo netop det, der ligger i at have masser af tid til det.

Jeg synes ikke de bærer præg af særligt stærke analytiske evner, for han præsenterer som sagt alle tænkelige scenarier hver eneste gang. Når jeg læser dem, kan jeg ikke slippe fornemmelsen af, at han konstant laver et ".. og hvis det ikke sker, så sker det her, men hvis det ikke sker, så sker det her..".

På flere af bjergetaperne i Giroen, dækkede han sig jo ind ved at præsentere udbrudsfavoritter, favoritter, hvis der gik et sent udbrud, favoritter, hvis stærke klatrere kørte fra klassementgruppen til slut og favoritter, hvis klassementfolkene kom til mål sammen.

Efter min mening er det netop ikke stærkt analytisk at nævne så mange kandidater.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Jeg kender lidt til ham og ved, at han er ekstremt stærkt matematisk, så jeg har egentlig altid tænkt det lidt som om, han inde i sit hoved arbejder med nogle forskellige udfald (altså udbrud, favoritspurt, sent angreb, etc.), som et givet løb kan ende med, og inden for hvert af disse udfald listes så de ryttere, der kan tænkes at vinde. Det hele gøres så i en prioriteret rækkefølge, så alle ryttere får en skjult procentsats (sandsynligheden for det relevante udfald ganget med sandsynligheden for sejren inden for udfaldet), som de rangeres på baggrund af. Men det er som sagt bare mig, der har en fornemmelse af, at det er sådan, han arbejder. Det er jo dog heller ikke sådan, at han opstiller 37 forskellige scenarier for dage, hvor det er ekstremt let at kalde, hvad der kommer til at ske, så på oplagte sprinteretaper skriver han kun om sprinterne og kommer ikke med garderinger om, at "i øvrigt så kunne ham og ham angribe med en kilometer til mål, og hvis de og de styrter, så kommer der til at ske sådan og sådan".

Det er selvfølgelig ikke så meningsfyldt at liste op mod 40 favoritter, det vil jeg gerne tilslutte mig. Læser man hyppigt med bliver det også ekstremt repetitivt, og man ved ligesom, hvad der står, inden man læser det, hvilket selvklart heller ikke er en styrke. Det er mest af den grund, jeg ikke læser med så meget, som jeg har gjort. Udover etapeoptakter i Grand Tours, hvor de er ganske brugbare i forhold til managerspil (ikke, at jeg bare stoler blindt på hans ord, for jeg er ofte uenig).
Skrevet af Zola
Har vi et Bold.dk gruppespil i år?
L’enfer, c’est les autres!
Skrevet af tobi
Jeg laver altid først mit hold dagen før start, men hvis ingen til den tid har oprettet en liga, skal jeg nok gøre det.
Skrevet af Talentet121
Der er nogle fremragende odds på TDF i året, bl.a. odds 1.20 på at Froome ender top 10, synes jeg er et fremragende odds. Han er godt beskyttet af sine holdkammerater, og plejer normalt at placere sig godt i feltet(i forhold til et slemt styrt som vel - sammen med sygdom - er eneste måde han ender uden for top 10)

Anyway.. Jeg synes der er mange om budet til podiet i år(ikke mindst).

Min top 10:

1. Froome
2. Porte
3. Bardet
4. Quintana
5. Aru
6. Fuglsang
7. Contador
8. Meintjes
9. Martin
10. Buchmann

Hvad siger folket, er jeg helt væk på denne her? Jeg synes virkelig, at Contador virkede skidt kørende i Dauphiné, og jeg tvivler på at han kan forbedre sin form så kraftigt, at han bliver en reel trussel i klassementet.

Odds 3.25 på Buchmann i top 10 synes jeg også, er værd at prøve. Mit bud er, at han bliver Tourens helt store overraskelse.

annonce
0