Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af tobi
Hvor er Valverde? Jeg bliver meget overrasket, hvis ikke han går på podiet.

Hvis ikke BMC var så ringe i bjergene, ville jeg sige, at Porte vinder, men det bliver svært mod hold som Movistar og Sky (og til dels Astana).
Skrevet af Talentet121
Hvor er Valverde? Jeg bliver meget overrasket, hvis ikke han går på podiet.


Wow, min fejl. Ham havde jeg, af en eller anden mystisk grund, overset.

1. Froome
2. Porte
3. Bardet
4. Quintana
5. Aru
6. Fuglsang
7. Contador
8. Valverde
9. Meintjes
10. Martin

Vil du ligefrem blive overrasket hvis han ikke kom på podiet? Jeg ville godt nok blive overrasket, hvis han kører en bedre tour end Froome, Porte og sin egen kaptajn.

Hvis du bliver så overrasket, og regner med Valverde på podiet, så burde du da spille den til odds 5.00

Hvis ikke BMC var så ringe i bjergene, ville jeg sige, at Porte vinder, men det bliver svært mod hold som Movistar og Sky (og til dels Astana).


Helt enig. Porte vil få det meget svært, hvis han skal forsvare en evt. førertrøje. Der er ryttere som Quintana og Froome langt bedre stillet.


Skrevet af tobi
Jeg har spillet på Valverde som vinder af løbet til odds 26.

Jeg kan ikke ignorere den form han har haft hele året, hvor han i alle løb (udover Dauphiné) har været stærkeste mand i både bjerge og på enkeltstarter (af klassementsfolkene). Derudover ligger ruten perfekt til ham uden monstrøse bjergetaper, og han kan allerede være 30-40 sekunder foran Quintana efter tredje etape.

De bliver selvfølgelig ved med at sige, at Quintana er kaptajnen, og at Valverde bare skal holde sig til som et ekstra taktisk kort, men hvis (og det er selvfølgelig et usikkert hvis) han er bedre end Quintana på Planche des Belles Filles, så må tingene nødvendigvis ændre sig. Dertil kommer, at Quintana ikke var overvældende god i Giroen, og jeg køber ikke deres historie om, at han skulle være bedre i sin anden Grand Tour på en sæson. Det giver ligesom ingen mening.

Man kan selvfølgelig argumentere for, at Valverde ikke så vildt god ud i Dauphiné, hvilket også er rigtigt, men det var han heller ikke i 2013 og 2015. Og måden, han kørte løbet på, indikerede, at han primært kørte det som træning, fordi han angreb på alle mulige mærkelige tidspunkter, der ikke rigtigt gav mening (navnligt fra bunden af Mont du Chat). Alligevel kørte han en fabelagtig enkeltstart, og jeg tror ikke, han kommer til at tabe noget til nogen på enkeltstarterne i Touren (bortset måske fra Porte, der dog sandsynligvis har haft mindre rum for forbedring mellem Dauphiné og Tour end tilfældet er det for Valverde).

Mange bruger hans alder som argument mod ham, men den køber jeg ikke, for han har jo hele året vist, at alderen ikke ligefrem trykker, og at han er bedre end nogensinde.

Den eneste anden, jeg har overvejet at spille på som vinder (jeg gider ikke gøre det med Froome eller Porte på grund af de lave odds) er Fabio Aru, der ser mere og mere giftig ud.
Skrevet af Suaráz
Håber også på Valverde, men er det ikke usandsynligt, at han skulle være bedre opad nu, end han nogensinde har været? Selv hans Vuelta12 og Tour13 niveau er næppe nok, og så bør man vel heller ikke lægge meget i Catalunya og Baskerlandet? De andre kørte det vel udelukkende som forberedelse. Derudover har han vel haft en for ham relativt normal forårssæson mht. klassikerne, hvilket ikke burde betyde det store for Touren. Det er dog klart imponerende, at han kører så gode enkeltstarter, men har han ikke altid været skarp der, når han er i nogenlunde form?
Skrevet af tobi
Det er lidt en sjov tendens, folk i år har med ikke at ville lægge nogen betydning i, hvad der rent faktisk sker i løbene, men i stedet klamrer sig til, hvordan det har plejet at være.

Ikke siden Andy Schleck stoppede*, har vi set ryttere, der var pivringe gennem sæsonen for så på "mirakuløs" vis pludselig at hæve sit niveau helt vanvittigt til Touren. Derfor forstår jeg heller ikke, at så mange bliver ved med at sige, at Froome ikke kan undgå at vinde Touren i år.

Det er for nemt bare at sige, at folk kører løbene som forberedelse, og det er jo i øvrigt heller ikke rigtigt. Contador havde jo et peak hen over marts og april for derefter at trappe ned og forberede sig til Touren. Så man kan altså sagtens lægge betydning i Catalonien og Baskerlandet. Valverde brugte det vel i øvrigt også som forberedelse til Ardennerne, kan jeg jo for øvrigt sige. Og han havde aldrig vundet Baskerlandet før, men lykkedes pludselig med det i et forår, hvor han kørte fra alt og alle (men uden nogen sinde at stå over for Porte, det skal med). Og på to en halv måned tog han 11 sejre ? noget han på en hel sæson kun havde overgået i 2004, hvor han tog 15. Så nej, det var ikke noget normalt forår for en mand, der ikke havde vundet et ugelangt WorldTour-løb siden den nu fratagne triumf i Romandiet Rundt i 2010.

Det er muligt, at jeg kommer til at fremstå som en jubeloptimist, hvis Valverde bare ender på sin sædvanlige placering mellem nummer tre og seks. Og nej, jeg kender ikke hans watt, så jeg ved ikke, om han talmæssigt er bedre opad end i Vueltaen 2012 og Touren 2013. Resultatmæssigt har han dog været det, og det er immervæk det eneste, vi har at forholde os til.

*Edit: Jeg kom lige i tanke om Nibali efterfølgende.
Skrevet af Il_Preferito
Det sædvanlige smådrama op til Touren har ramt os.

Først er Andre Cardoso fra Trek blevet taget for EPO og dernæst erstattet af Zubeldia på Tour-holdet. Cardoso så ret god ud i Dauphine, så det er ærgerligt for Contador, der får brug for hjælp og sine taktiske mirakler, hvis der skal noget med hjem.

Derudover har Jan Bakelants udtalt sig meget, meget uheldigt om podiepigerne og bliver nu tvunget til at give en officiel undskyldning inden løbet.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
Hva sagde Jan? " Do you like surprise buttsex?"?

Valverde kan godt trænge sig på med den måde la TDF ruten er i år, hvor der ikke er mange etaper der ender på et langt og hårdt bjerg, men med mange nedkørsler og køren på fladt.

Bonussekunder kan godt blive helt afgørende.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Han har (frit oversat) sagt noget i stil med:

"Jeg har været nødt til at pakke kondomer med i kufferten, da man jo ikke ved hvor podiepigerne har været før".

Det er selvfølgelig ment som en (dårlig) joke, men den er ikke rigtig blevet modtaget sådan.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af tobi
Lidt underligt at sådan en udtalelse kommer fra en mand, der aldrig fandt sig tilpas på belgierhold, fordi al samtale handlede om damer og biler...
Skrevet af SotD
Tour´en er lige om hjørnet, og jeg har endnu ikke fået kigget på holdet.dk - Det er en surrealistisk følelse. Jeg har virkelig svært ved at finde tid til at sætte mig ind i ruten, holdsammensætninger osv., så det bliver noget alternativt gætværk fra min side i år, men jeg regner da med at deltage.

Jeg smider også mit bud på en top 10 ud fra hvad jeg har gjort mig af observationer:

1. Chris Froome
2. Ritchie Porte
3. Alejandro Valverde
4. Fabio Aru
5. Thibaut Pinot
6. Nairo Quintana
7. Romain Bardet
8. Jakob Fuglsang
9. Geraint Thomas
10. Johan Esteban Chaves

Og så tre boblere, som jeg dog forventer ikke leverer tilstrækkeligt til at køre klassement:
Rafal Majka
Simon Yates
Warren Barguil

Tre boblere, som jeg tror kører klassement, og som potentielt kan overtage en top 10 plads fra de der ikke gennemfører, styrter eller lign:
Louis Meintjes
Emanuel Buchmann
Roman Kreuziger

Jeg tror ikke på Alberto Contador overhovedet, så skulle jeg byde en top 10 rytter ind fra Trek bliver det Bauke Mollema. Men der er virkelig nogle stærke navne med i år, og det bliver spændende at se hvordan ruten kan sætte forskellige situationer op. Man må gå ud fra, at der kan gøres relativt stor forskel allerede tidligt i løbet, og hvornår skal man så lige peake for at sikre sig den samlede sejr?

Hvordan vurderer i sprinterne imod hinanden? Jeg har sat den top 10 jeg tror på som skaber de bedste resultater (En sejr som tællende klart mest):

1. Marcel Kittel
2. Peter Sagan
3. Mark Cavendish
4. Arnaud Demare
5. Nacer Bouhanni
6. Andre Greipel
7. Alexander Kristoff
8. Dylan Groenewegen
9. Dan McLay
10. Daryl Impey

Og så selvfølgelig de hersens sprintertyper der kan meget mere og derfor ikke nødvendigvis vinder de helt flade.

1. Michael Matthews
2. Greg van Avermaet
3. Sonny Colbrelli

Jeg har også lidt fidus til en rytter som Patrick Bevin, omvendt har jeg ingen fidus overhovedet til John Degenkolb. Måske jeg i virkeligheden bare ikke kan lide Treks topryttere og derfor håber de fejler, for at skabe plads til nogle af mine favoritryttere: Fabio Felline, Jarlinson Pantano og Michael Gogl.
Silkeborg IF
Skrevet af Nerazzurri
Jeg har oprettet et gruppespil/pulje på Holdet.dk.Gruppe: Bold.dk
Kode: Bold.Tour
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af hts
Lindianer er på
Skrevet af Suaráz
Tror Froome udelukkende kørte Catalonien som forberedelse, ved ikke med Contador. Okay, så har han haft en også for ham vanvittig forårssæson, men tror nu stadig ikke han bliver mere end top 5. Ser Froome, Porte, Aru, Fuglsang, Quintana og Contador som stærkere. Er hans hovedmål ikke også Vueltaen?

Mit bud på en top 10.

1. Froome
2. Porte
3. Quintana
4. Fuglsang
5. Aru
6. Contador
7. Valverde
8. Bardet
9. Martin
10. Chaves

Tror ikke Pinot kører klassement, når nu han har kørt Giro er det vel mere sandsynligt at han vil forsøge at vinde den prikkede samt et par etaper, hvilket burde være muligt.
Skrevet af AHUJ
En top-10. Spændende. Jeg tror sådan set heller ikke rigtigt på, at Contador kan sidde med til allersidst, men jeg har bare svært ved ikke at inkludere ham. Jeg smider ham derfor som vinder af løbet, selvom det er utopisk at tro efterhånden. Lige netop ruten giver ham måske en chance, selvom niveauet med stor sandsynlighed nok slet ikke er til det. Skulle han som forventet være et stykke efter i klassementet, så giver ruten faktisk gode taktiske muligheder. Desværre er han efterhånden også så dårlig nedad, at han skal have et betydeligt forspring på toppen af et bjerg, hvis han skal holde sig foran på nedkørslen efterfølgende.

Af ren stolthed er han dog min vinder uden nogen logisk forklaring bag.. :-)))

Hvis man antager, at andenpladsen måske nok ender med at vinde løbet, nu hvor jeg har placeret Contador som 1´er, så står det mellem Froome og Porte. Froome har det bedste hold, og selvom Porte har været stærkere i år, så skal Froome nok være i form, når løbet starter lørdag. Froome 2´er, Porte 3´er.

Jeg kan se, at Valverde får en stor stjerne hos de fleste. Jeg er personligt ikke overbevist. Jeg synes igen modsat fleste, ser det ud til, at ruten er hård - og jeg tror ikke på Valverde i toppen af klassementet. Aru og Fuglsang fortsætter deres gode niveau fra Dauphine, og bliver kun adskilt af Quintana, der stadig vil være godt kørende, men Giroen gør, at han ikke vil køre med om sejren.

Bardet har stadig et stykke vej, før han kan vinde touren, og ender som 7´er foran Valverde. Majka 9´er og Dan Martin 10´er.

1. Alberto Contador
2. Chris Froome
3. Richie Porte
4. Fabio Aru
5. Nairo Quintana
6. Jakob Fuglsang
7. Romain Bardet
8. Alejandro Valverde
9. Rafal Majka
10. Dan Martin
YNWA
Skrevet af BjarkeGelsted
1. Porte
2. Aru
3. Valverde
4. Fuglsang
5. Froome
6. Bardet
7. Contador
8. Quintana
9. Martin
10. Chaves

Jeg tror og håber at Froome ikke er så dominerende og han skal ud at angribe således at vi får en spændende tour, jeg tror dog at han falder lidt igennem ligesom i Critérium du Dauphiné
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af Geddar , moderator
Er der nogen af her der har set holdpræsentationerne? Hvad HELVEDE sker der for det der step-show?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af medc
Har først lige set hold præsentationen på youtube. Noterede mig, at de ved Astanas hold præsentation også lige fik flettet Jesper Hansen ind på holdet.

Var det ikke også Nicki Sørensen, der blev præsenteret for efterhånden en del år siden, selvom han ikke var med?
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Suaráz
Bodnar eller Kittel til 1. etape? Køber Kittel til 2. etape anyway, og så koster det lidt transfergebyr.
Skrevet af XorpiZ
Er der nogen der har erfaring med at se Touren på Eurosport? Jeg har ikke adgang til TV2 live, så jeg påtænker at følge det på Eurosport i stedet (Via Dplay).

Jeg må jo godt nok undvære Leth..
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af tobi
Normalt ville jeg argumentere for, at det var fint at måtte undvære Jørgen Leth, men jeg er bange for, at alternativet hedder René Wenzel (dog i selskab med Bay), så alt i alt må det trods alt gå i minus, selvom jeg ikke er begejstret for den gamle.

Men Bay er rigtig god, og det er et ok alternativ til TV2 (og havde været glimrende, hvis de ikke brugte Wenzel, som jeg går ud fra, at de gør).
annonce
0