Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Navigatøren
Hold da kæft hvor han også gav den gas på det sving!
Skrevet af Madens
Total oversatsning fra Valverde... Syndt for løbet dog
Skrevet af Il_Preferito
Så er det bekræftet, at Valverde er stået af.

Det ser ud til, Roglic også har været nede. Lotto Jumbo-folkene skøjter rundt i dag, så måske der er en mekaniker, der lige skal til samtale i aften.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Halil
La Tour da France er noget dårligere produceret end jeg husker. Tiderne og kilometer osv. fucker op.

Tony Martin giver den fuld pede. Thomas har kørt tosset stærkt hjem!

Movistar har fået et kæmpe slag med Valverdes exit. Det er synd for mig og mine muligheder for underholdning. Og for Valverde selvfølgelig.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af medc
Magtdemonstration af Sky, der giver alle konkurrenterne tørre tæsk med en våd avis i dag...
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af leonardio
Alle alarmklokker burde tænde når man ser hvor dominerende Sky har været idag. De er ligeså ulækre som USP.
Skrevet af Halil
SKY smadrer det hele med 4 mand i top10 og Froome der nupper 30+ sekunder på de fleste andre favoritter, ligesom vi ikke skal glemme Thomas der jo egentlig også godt kan køre klassement samtidigt med Froome.

Satme så ærgerligt med Valverde.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Il_Preferito
Ser ud til Ion Izaguirre desværre også er røget i dag.

Det er også noget pis.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af AHUJ
To mand i top-3, tre mand i top-6 og fire mand i top-8.

Ikke at jeg vil give enkeltstarten så meget betydning, men det er alligevel en betydelig dominans.
YNWA
Skrevet af tobi
:´(
Skrevet af Bulletproff
Mon Sky godt kunne tænke sig en holdtidskørsel?

Lidt voldsomt.
Jeg kan ærlig talt ikke forstå den her hetz mod lesbiske. Jeg er en kæmpe fan af deres film
Skrevet af Gaggen25
Froome gået fra odds 2.40 ish ned til 1.80 og Porte oppe i odds 4 (fra 2.7 ish). Bookmakerne enige i den enorme magtdemonstration fra Froome, og vi er tilbage til at der er én kæmpe favorit til at vinde løbet. Ikke synderligt overraskende.

Alt i alt en super mærkelig enkelstart synes jeg. Mange forhåndsfavoritter der totalt faldt igennem og mange spøjse ryttere i top 15.
123
Skrevet af Il_Preferito
Jeg synes der er svært at tale om, at nogen faldt igennem, når vejret helt tydeligt spillede i, men det er selvfølgelig ikke sjovt at være Esteban Chaves eller Louis Meintjes, der allerede er et minut efter The Dawg.

Valverde har i øvrigt brud på knæskallen. Det er ikke rart.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Barbuti
Det kan blive en rigtigt zzzz tour i år.

Når man tænker på hvor lidt der skete sidste år, ser på SKYs skræmmende styrke, på ruten, og så sammenholder med at den eneste virkelige trussel i Quintana/Valverde tandemet er halvvejst demonteret allerede, kan det her kun blive en ørkenvandring.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af SotD
Udover Trentin, og måske Arndt hvem fra top 20 er så overraskende? Der er nogle fravær af den ene og den anden årsag, men det er da The Usual Suspects der har kørt sig i top 20.

Og altid dejligt lige at få et brudstykke af ens forudsigelse pillet ned, for derefter at se den gå hjem (Kiryenka top 5).
Silkeborg IF
Skrevet af maarkap
Ha, du er et sørgeligt menneske SotD. Du havde jo ikke et modsvar, da jeg på papiret havde ret - så det var kryds fingre for du var heldig, eller ignorer hvis du ikke havde. Hvornår har du sidst set ham kører en god kort enkeltstart?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af SotD
Ha, du er et sørgeligt menneske SotD. Du havde jo ikke et modsvar, da jeg på papiret havde ret - så det var kryds fingre for du var heldig, eller ignorer hvis du ikke havde. Hvornår har du sidst set ham kører en god kort enkeltstart?


Et sørgeligt menneske ligefrem? Jeg beklager da, at jeg ikke opholder mig på bold.dk konstant så jeg kan besvare sådanne udsagn her og nu.

Jeg synes ikke at mit indlæg bærer præg af at bero voldsomt meget på held/uheld. Jeg nævner hvornår de første ryttere der kan gøre sig sætter fra land. Herunder Grivko der præsterer, De Gendt der ikke gør. Derudover nævner jeg nogle andre ryttere der kan være aktuelle til et godt resultat, og kommer så med et lidt frisk, men forkert bud på en vinder.

Derudover er der jo ikke tale om en afsindig kort enkeltstart a la en 5km prolog, hvor jeg er enig i at han ikke ville være oplagt. Ruten var immervæk 14km, og så giver det ingen mening at afskrive ham pure. Han kommer lige fra en Giro hvor han kørte gode enkeltstarter - Også på de tidlige mellemtider. Derudover skal vi jo altså ikke længere tilbage end til Andalucien hvor han blev nr. 8 på en 10km lang enkeltstart.

Men derudover er der jo ikke et hav af muligheder at vælge imellem. De øvrige enkeltstarter med lignende distancer har alle ligget sidst i løbene. Da han kørte California sidste sæson endte han nr. 6 på en 20km lang rute, mens han i Tirreno blev nr. 8 på en 10km lang enkeltstart. Og så blev han nr. 3 i Valencia sidste sæson (Over et år siden). Jeg har ikke gransket ruterne, så der kan selvfølgelig godt være nogle af dem der ikke kan bruges.

De fleste bookmakere jeg var omkring inden jeg satte mit hold havde ham i øvrigt i regionen 7-10 på dagens rute. Så helt vildt overraskende er det vel heller ikke...

Desuden ignorerer jeg sjældent indlæg der er et direkte svar til noget jeg har skrevet. Så er det i hvert fald enten usigeligt dumt eller også har diskussionen kørt tilpas længe. Intet af det var tilfældet her.
Silkeborg IF
Skrevet af Halil
Barbuti:

Ja, det kan godt blive lidt stramt med SKY og Froome/Thomas, der har 30 sekunder på alle andre allerede. SKY ligner de igen i år er voldsomt stærke, så kan de kontrollere løbet fornuftigt har det en hæmmende effekt på angrebslysten.

Og SKY har vel lært fra sidste års fadæse i vueltaen, hvor de tabte det hele på gulvet ved at sidde og sover i starten af en etape.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Forlan21
For helvede hvor er det dumt at skifte Kiryienka med Cummings en time før start i går, fordi man tror at Sky holdet har fået at vide at de ikke skal tage chancer...

Så hedder det nr. 716 i stedet for nummer 42...
Skrevet af Gaggen25
Vejret spillet en kæmpe rolle, og var vel årsag til at top 15 ikke så ud som det var "forventet". Cummings, Sutterlin, Castroviejo (Dog lige præcis top 15), Roglic var alle spået topplaceringer og endte helt i skoven.
Thomas som vinder af etapen var også en kæmpe overraskelse. Trentin, Kittel, Arndt og Froome kører også markant bedre end jeg havde forestillet mig. Sky med 4 i top 8 var også en pæn overraskelse for mig.
Favoritter, froome fraregnet, kørte umiddelbart som forventet - de fleste af dem hvertfald.
Men alt i alt synes jeg det var en super fed start på touren - Valverdes exit fraregnet.
Idag bliver det igen spændende at få en ide om styrkeforholdet blandt favoritterne. Mest spændende bliver det at se om Gronewegen kan leve op til forventningerne. Kunne godt se ham få en topplacering idag.
123
annonce
0