Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
The trouble with referees is that they know the rules, but they don’t know the game.
Bill Shankly
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Il_Preferito
Det forlyder, at Cavendish har brud på skulderbladet.

Ærgerlig exit.

Spændende om den store Tour-profils farvel får UCI til at genoverveje Sagans diskvalifikation eller om der skal sagsanlæg og appeller til CAS til først.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af NUFC Dinho
<blockquote&kvgt;?In every sprint something happens, but what happens here, it looks like it was on purpose and it almost looks like hitting a person,? Mariën said. ?It?s not about Sagan or Cavendish. It could be anybody. The names don?t matter. What others did in the sprint today was very much less severe than the Sagan and Cavendish incident.?</blockquote&kvgt;

Hvis det er korrekt citeret, så er det jo en katastrofe, for det er jo bevist, at Sagans albue ikke er skyld i styrtet. Hvis Sagan er skyldig i noget, så kan det udelukkende være det Firefly nævner. Men så er det jo helt grotesk at Demare slipper, for sin vilde svaj, der var meget tæt på at koste Bouanni et styrt. Bouhanni var endda helt uden skyld i situainen, hvorimod Cavendish trods alt gik efter et hul, der ikke var vildt stort.
Klub top 3: Newcastle, Barcelona,............................... AB Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Skrevet af DetGamlebif
Hvem tror I på kører i udbrud i morgen? Tænker selv Cummings, men har ellers svært ved at se hvem det kunne være.
Bonjour, Monsieur Leth
Skrevet af tobi
Repetition.
Skrevet af medc
Hvem tror I på kører i udbrud i morgen?


Et andet bud kunne være gode gamle Voecklér i sin sidste Tour. Tænker Sky egentlig gerne vil tabe trøjen i morgen. Derudover er der vel ikke rigtig de oplagte vinderkandidater, der vil hente udbruddet. BMC måske med Porte? Så kunne godt se udbruddet holde hjem.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Steve Highway-61
Så er afgørelsen jo helt korrekt.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af tobi
Bora har nedlagt protest nu. Det skulle ellers være en (med et fint ord, jeg så konstrueret tidligere i dag) inappellabel beslutning, men dommen er så usammenhængende i forhold til de faktiske forhold (der lægges kun vægt på albuen som værende aggressiv, og frame-by-frame-billedanalysen viser tydeligt, at albuen først kommer op, efter at Cavendish er begyndt at vælte), at der måske er belæg for at omstøde den. Lidt i stil med Movistars latterlige minutstraf i Catalonien Rundt (hvor kommissærerne dog fuldstændig agerede mod eget regelsæt, så det er ikke helt sammenligneligt).
Skrevet af SotD
Det er dybt patetisk og barnligt at lave en dom der ikke kan appelleres. Det stinker langt væk af"Ja, vi ved godt vi tager fejl, men sådan er det!!".
Silkeborg IF
Skrevet af tobi
Reglen er vist bare, at sådanne kendelser generelt ikke kan appelleres.
Skrevet af repos
TdF bliver en del fattigere uden Sagan. Han er jo altid mand for initiativ, også uden for eget terræn. Synd og skam, og udelukkelsen er en alt for hård dom.

Brian Holm er enig, men mon ikke han også er en smule biased i forhold til Cav.

Jeg noterer mig, at langt størstedelen af folk i og omkring feltet er uenige i dommen. En deklassering havde været rimelig. En udelukkelse er vanvittig.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Il_Preferito
Generelt kan de folk, der synes udelukkelsen er ok, sammenfattes til, at de alle har arbejdet eller arbejder med Mark Cavendish.

Roger Hammond og Rolf Aldag er begge ansat hos Dimension Data, Brian Smith er tidligere ansat (og har en søn, der arbejder) hos Dimension Data, mens Brian Holm jo er bedste venner med Cav.

Alle andre er enige i, at dommen er alt for hård. Og det går på tværs af fans, journalister, eksperter og folk i sporten. Allervigtigst er det vel nærmest, at Greipel har været ude og undskylde for sin svada og at han synes udelukkelsen er for hård, for han sad i situationen og er vant til at befinde sig i dem.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Skrevet af Opus
Brian Holm var heller ikke lige så klar i spyttet, dengang det var Renshaw, der blev sendt hjem i 2010 for at give 2-3 skaller i spurten. Her var det "bare at bruge hovedet" på en rytter, der ikke kørte hurtigt nok, ifølge Holm.

Udover Renshaw er der vel ikke fortilfælde, hvor en rytter er blevet smidt ud grundet for voldsom kørsel i en spurt?
Skrevet af tobi
Der er jo den gode gamle med Tom Steels, der kastede med flasker efter andre ryttere midt i spurten. Ellers kan jeg ikke lige komme på nogen.
Skrevet af Jirya
Han får lov at starte.
Skrevet af jomic...
Mon ikke Sagan bare bliver verdensmester 3. Gang og giver UCIs komité fingeren på den måde. Jeg har vandret dele af VM ruten for et par år siden, den er måske/måske ikke for hård til ham. Jeg har svært ved at vurdere det efter hans nummer i Tirreno og den samlede sejr i Californien sidste eller forrige år.

Men åndsvagt at det skal koste et rekordforsøg. Det er efterhånden ofte vi ser skrivebordene afgøre noget der burde foregå på vejen, banen og hvad der nu ellers udøves sport på.

Eksempelvis Vettels manglende straf i F1, FA og dbu´s disciplinære hjerneblødninger på stribe, samt UCIs nu i hvert fald 2 blamager på et par måneder. Movistar i Catalonien og nu Sagan. Det er lige til at blive træt af og måske allerede en anelse off-topic.
Skrevet af BjarkeGelsted
De bliver nød til at stå ved deres beslutning. Man kan være enig eller uenig med denne, men de bliver nød til at stå fast efter at de har truffet beslutningen. Hvis de giver ham lov til at starte er det en klar forfordeling til Sagan og det får han kun fordi han hedder Sagan. Det her minder på mange måder ligesom sidste år med Froome.
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af repos
Der er da heller ingen medier, der melder ham til start. Tværtimod.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Eskapisten
Jeg synes nu ikke, det ville være en forfordeling af Sagan at lade ham starte - det ville derimod være en erkendelse af, at man har lavet en fejl. Og det kommer nok næppe til at ske.

Jeg er ikke inde i regelsættet. Men jeg undrer mig lidt over holdningen om, at Sagan ikke skal smides ud, men deklasseres. Jeg er helt med på, at albuen først kommer op efter Cav er styrtet, og at han derfor ikke skal smides. Men hvorfor skal han deklasseres? Er det fordi, han trods alt har albuen oppe, selvom det ingen betydning har?
Skrevet af Nerazzurri
Hvordan kan de forfordele Sagan ved at lade ham starte?
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
annonce
0