Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af medc
De bliver nød til at stå ved deres beslutning. Man kan være enig eller uenig med denne, men de bliver nød til at stå fast efter at de har truffet beslutningen. Hvis de giver ham lov til at starte er det en klar forfordeling til Sagan og det får han kun fordi han hedder Sagan. Det her minder på mange måder ligesom sidste år med Froome.


Hvis de står fast på beslutningen om udsmidningen af Sagan, så er linjen i hvert fald sat, og den er tilsyneladende meget lavere end andre spurter, jeg tidligere har set. Demare kunne da passende også være smidt ud i så fald.

Er det her linjen, så er det ikke tidsgrænsen sprinterne skal frygte, men derimod sager som denne.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af repos
Hvordan kan de forfordele Sagan ved at lade ham starte?

Manglende begreb om ordets oprindelige betydning.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af BjarkeGelsted
http://sproget.dk/raad-og-regler/artikler-mv/svarbase/SV00005071

Ja der tog jeg sku fejl af ordet betydning, hvilket andet ord kan man så bruge som beskriver det samme?
Rigtige mænd er landmænd
Skrevet af jomic...
Favorisering. Selvom det heller ikke ville være en favorisering, nærmere et udtryk for et udvalg med lidt selverkendelse der var klar til at give afkald på lidt integritet og erkende de tog fejl. Hvilket sjældent hænger sammen med paneler af stolte mænd.

Greipels reaktioner hele forløbet igennem er det mest brugbare i denne sag. Tdf og Uci er dog i til halsen og afgørelsen er truffet. Så selvfølgelig omstødes den ikke.
Skrevet af Nerazzurri
Tilgodese, favorisere, begunstige...
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Skrevet af tobi
Hvilket sjældent hænger sammen med paneler af stolte mænd.


Vel talt.

Hvor er det dog latterligt og trist.
Skrevet af stofferc
Hvis man skal udlede en grund fra kommisærerne, så lader det til at det er pga. albuen at Sagan ryger ud. Det er jo en kæmpe katastrofe. Når man ser billederne ligner det vitterligt at armen flagrer ud pga. Cavendish´ styr i styrtet. Jeg mener det er en kæmpe skandale.
-
Skrevet af AHUJ
Det er en tosset påstand, Ahuj. Og hvis argumentet er, at Cavendish er en stor Tour-profil og Sagan derfor hældes ud, så prøv i bare to sekunder at overveje hvor stor en stjerne, Sagan netop er og hvorfor det med den argumentation ville være i UCI´s interesse at lade netop ham fortsætte.

Fint. Jeg er overbevist om, at havde det været Ben Swift, McLay, Colbrelli eller lignende, så var der ikke truffet sådan en beslutning. Jeg er overbevist om, det spiller ind, at det netop var Cavendish. Om det er tosset eller ej.
YNWA
Skrevet af Kissinger
På trods af, at Chris Anker har vanskeligt ved at sige motorcykel(modorcykel), så er han altså en god tilføjelse. Ikke så simpel som Rolf, men med stort indblik og relevante betragtninger.

Jørgen Leth er mester i at snakke, uden at sige noget.
What`s the matter Harry?!
Skrevet af SotD
Jeg kan nu bedre lide Rolf, men det giver afgjort noget at CAS er med på de dage hvor Rolf tosser rundt på modorcyklen. Det har aldrig givet mig noget, at han sidder der.
Silkeborg IF
Skrevet af medc
Hmm både Henao og specielt Landa er røget af uden at have taget en føring.

Kaptajnrollen blev vidst også slået fast på Astana. Aru kører en vanvittig opstigning. Hold da op!
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af SotD
Nå, det var dét kaptajnskifte...
Silkeborg IF
Skrevet af jomic...
Herligt at Sky ikke bare satte skabet på plads. Flot kørt af Aru.
Skrevet af peanuts
og fint for løbet at Froom ikke bar smadre alt og alle første gang det går opad
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Skrevet af super frø
Det bedste er vel, at TV2 nu stopper det latterlige Fugl-o-Meter
Skrevet af Brætmand
Lad os håbe dette ikke var en enlig svale fra Aru. Kan han køre sådan hele touren tror jeg godt han kan udfordre Porte og Froome. Manden fløj jo afsted. Herligt!
Skrevet af Halil
Flot kørt af Aru. Der var noget vildskab og bund i det angreb.

Ellers var det ret lige mellem en hel del favoritter, mens Fuglsang nu endeligt er løjtnant.

SKY ser stærke ud i bjergene, så det ligger til dem og Froome-dog.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Barbuti
Lad os nu vente og se.

PdBF er en speciel stigning, meget eksplosiv. Jeg tror ikke den er indikator nok for hvordan tingene forholder sig overordnet.

Når det er sagt, er jeg helt enig. Efter Kwiatkowski havde spanket feltet over 3 km var det som om at gassen gik noget af Sky ballonen, og Aru fløj simpelthen væk. Froome kunne ikke bare sætte hele favoritfeltet fra spids, som vi før har set, og kunne ganske enkelt ikke svare på Daniel Martins kontrastød. Men ok, den sidste rampe op er vist 20%, og det passer irerens punch noget bedre end Froomes mere kværnende tråd.

Fuglsangs force er hans udholdenhed, og så er dagens afslutning bare ikke en stigning der passer ham. Han må naturligvis være degraderet til andenviolin her og nu, men han var med længe trods alt, så det var ikke helt skidt.

Quintana blev regulært sat to gange og kommer næppe end på podiet. Det ligner umiddelbart en kamp mellem Froome, Aru, Porte, Bardet og Martin. Men igen, jeg ville ikke lægge alt for meget i denne ene stigning.
"Figa, il Gasba solo 2,8 mln...anche se è uno stronzo ne vale almeno il doppio."
Skrevet af Suaráz
Folk snakker Sky lidt ned. Faktum er, at da det begyndte at gå opad, var det dem der tog teten og BMC begyndte at ligne små børn, med undtagelse af Roche. Landa, Nieve og Henao kommer sikkert til at kører bedre på de rigtige bjerge, og så er Kwiatkowski vild til alt. Thomas er også blandt de allerstærkeste. Sky kommer som sædvanlig til at smadre denne Tour. Man bør ikke lægge meget i Arus flotte angreb med tanke på hvilken slags stigning det var. Froome skal nok få kværnet ham i Vogeserne eller Alperne. Den eneste jeg kan se køre lidt op med ham er Porte, men han er allerede en del bagud desværre. Der er også en enkeltstart tilbage.

Udover styrt vil jeg give Froome 80 % for at vinde Touren, Porte 10 og resten 10. Desværre.
Skrevet af Jirya
Ligegyldigt hvor stærkt Sky-mandskabet er, så har man brug for mindst én rytter, der kan sætte tempoet op på et niveau, hvor selv de andre favoritter bliver presset til deres yderste (eller decideret bliver sat af). Det er den rolle som Froome, Porte og senest Poels har haft de seneste par år. Spørgsmålet er om man har en lignende type på det nuværende Tour-hold. Geraint Thomas mener ikke selv, at han er i topform - og det var en kort føring han tog i dag før han måtte slippe. Jeg har også mine tvivl om Landa, Nieve og Henao. Man kunne godt bruge en Poels på vanligt niveau.
annonce
0