Snak

Mere indhold efter annoncen
Cabra - det er da flinkt at de ringer først.

Ja, de er flinke, hvor skal folk tage hen?
@Juvenil
Helt enig.
Ja de mega søde, de advarer dem og giver dem næsten 1 helt minut til at forlade bygningen
http://mondoweiss.net/20…stroys.html
Ja Israelerne er guds engle, det kan der næppe være tvivl om. Sir Cumcised har i hvert fald travlt med at tale deres sag.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
det er i det hele taget klamt at gå med på den præmis, at der er flinkt at ringe før man bomber, det forstod hende den blonde filosof heller ikke, der er jo tale om en kollektiv afstraffelse i øjeblikket og så er det sgu åndsvagt at tale om, at der er flinkt at dem at ringe i forvejen, før de bomber en i forvejen ekstremt presset civilbefolkning til at forlade alt de ejer.
Terrorisme betyder, at man angriber civilbefolkningen og den civile infrastruktur for at opnå et politisk mål. Det er et faktum, at Israel netop angriber disse mål. Hvis Israel derimod havde valgt at angribe den militære infrastruktur osv., havde det ikke været terror, men selvforsvar. Det virker som om folk herinde forveksler tingende med hinanden. Der er en grundlæggende forskel i årsagen til, at man gik i krig, og hvordan man så reelt fører krigen.
[i]For meget succes til det her sted[/i]
moderator
Det er jo de vildeste bodegaholdninger...
Dette er en signatur.
Dine kommentarer i denne tråd virker til gengæld ret naive og ikke specielt gennemtænkte.
[i]For meget succes til det her sted[/i]
moderator
Toon Toon, du virker ærligt talt til at være en fyr der intet aner om denne konflikt, men er hoppet med på den unge og ofte røde vogn med at Israel har besat Palæstina og de er de onde i konflikten. Du bliver ældre en dag og forhåbenligt klogere og mere nuanceret og lukker ikke idiotiske statements ud om at du forstår raketter mod civile. Indtil da skal vi så ikke aftale at du passer dit og jeg passer mit?
Dette er en signatur.
Sir C. Så du mener ikke, at Israel har besat Palæstina, eller? Hvad med Golan-højderne under krigen juni ´67? Er Østjerusalem ikke palæstinensisk territorium som er besat?
[i]For meget succes til det her sted[/i]
annonce