Du svarer på indlægget:
Will, vælgerne har jo indtil videre ikke kvitteret for regeringens reformer, bl.a. pga løftebrudsdiskussionen.


Jeg forholdte mig bestemt heller ikke til vælgerne i nogen af mine indlæg. Mit spørgsmål var blot, om der er eller har været lignende personsager med Helle Thorning-Schmidt.

For så vidt som hun og manden holdt sig inden for lovens rammer, men det samme kunne vel siges om Løkke.


Den sammenligning mener jeg ikke holder. Skat er noget, som vi alle betaler, og det er gennemgribende internationalt reguleret samt der (selvfølgelig) i alle stater er national lovgivning på området. Helle Thorning-Schmidts titel af statsminister giver hende ikke nogen særstatus skattemæssigt. I Lars Løkke Rasmussens nuværende sag har han jo siddet alene med alle de bedste goder, mens alle andre i fonden har haft dårligere vilkår end ham.

Jeg mener ikke, at man på noget tidspunkt har kunnet forvente at Helle Thorning-Schmidt, at hun skulle kunne se alarmklokker ringe, når hun har prøvet at få det bedste familieliv op at køre sammen med en mand, der arbejder i London.
Jeg har det omvendt med Lars Løkke Rasmussens nuværende sag. Det jeg ikke fatter ved Lars Løkke Rasmussen (og dennes hær af spindoktorer) er, at ingen af dem har haft alarmklokker ringene, når han sad på 1. klasse og spiste kaviar til 20.000 kr. pr. kg, som den eneste i en fond, der er finansieret af den danske stat.
Det er simpelthen for dumt af en mand, der ønsker at være statsminister for smålige og jantelovsbundne Danmark.

Noget andet er, at de bilagssager Løkke har været del af, forekommer at være mere omfattende.


Enig.

Mht. Løkkes "standpunkt" kan det vel sammenlignes med "der kommer en løsning"-optrinnet.


Enig.
0