Du svarer på indlægget:
@Contractor

Rent økonomisk, er det nu ganske normalt, at knaphed fører til mere effektiv forvaltning. Ud over det er det til stadighed et validt at stille spørgsmål ved hvad der er staten og samfundets ansvar i forhold til borgerne. Det relative fattigdomsbegreb der er opstillet, hvor minimum er 3 apple-produkter pr. husstand, ville nok medføre en del latter andre steder.

Og ja, i det omfang vi skal have en model som den aktuelle, er det uhensigtsmæssigt at vores styreform gør, at kompetencer i stort omfang ikke er en nødvendighed. Af samme grund ser du stort set alle vismandsrapporter ende i skraldespanden, fordi det er værdipolitik og dansen omkring medianvælgeren der sikrer stemmer.

Og ja, jeg er da så antageligvis et overklasseløg, fordi det er nemt bare at taksere det som grådighed, når jeg undres hvad jeg pukler for og bidrager til. Personlig er jeg mere interesseret i faktoren bag min økonomi, den indsatsfaktor dom folk flest ikke fatter eksisterer, og som i høj grad er begrænset og ikke kam hentes tilbage, nemlig min tid. Den er ydermere styrende for stort set alle større økonomiske valg jeg træffer også. Hvis ikke direkte mængden af den tid jeg har til rådighed, så som en minimum kvaliteten af den.
0