Du svarer på indlægget:
Apropos at skrive meget - dit første indlæg er om noget indholdsløst.

Nu tænker jeg homogenitet i økonomisk forstand, ikke kulturel. Men tak for kommentaren om DDF... Pibe-Classic. Du kan ikke dy dig for at smide med mudder, selv når du kun skriver de der one-liners.

Hong Kong er i øvrigt ikke et land. Det er en lillebitte ø med mange forretninger på, en ø som tilhører Kina, men som har en vis grad af selvstyrestatus.

Du kan ikke tænke Hong Kong, uden at inddrage Kowloon og til dels Szhensen (staveplade) fordi det er her mange af arbejderne bor. De bor ikke i på øen. Og tro mig, der hersker virkelig menneskefjendske forhold her. Billedet som Borgeren henviser til er ren standard. Der er tusindvis af den type af boliger. Du kan ikke undgå at se dem, hvis du kommer med enten fly eller med toget fra Kina.

Fint du henviser til selvmordsraten i Hong Kong - men tager den Kowloon med i beregningen? Jeg stiller mig i øvrigt skeptisk overfor registreringen. Der er en kæmpe underklasse i området, og der er områder hvor strømerne kun kommer ind når de har et pansret køretøj til rådighed.

Har du overhovedet været i området? Nej? Ok. Så synes jeg du bør tage et smut derud og genoverveje om det er et rart sted for mennesker at leve.

Et godt ´investeringsklima´. Som om det er vigtigste her i livet. Bah.
0