Du svarer på indlægget:
Ej stop nu, du nævnte en artikel med unge utilpassede indvandrere, så kom jeg med et bud på at med tiden bliver det bedre, når folk tilpasser sig samfundet og man giver slip på nogle af de dårlige ting fra den kultur man kom fra (alle kulture har dårlige ting, jeg synes man skal tage det bedste fra begge verdener). Men det med gravpladser var en direkte Hate-crime mod muslimer. At stjæle i netto er ikke et direkte angreb på danskere, selvom det selvfølgelig er ekstremt dumt.

Nu er det jo muligt for Netto at drive butikker i det meste af landet, men åbenbart ikke i Bispehaven. Selvfølgelig er unge lorteunger ikke en hatecrime mod det danske samfund, men det er sgu alligevel en alternativ situation.

Og hvis du tror, at det ikke føles som en provokation, at noget så helt og almindeligt som forskellen på "din" og "min" er så svært at forstå, at Netto ikke engang kan drive en butik i området, så tror jeg, at du rammer lidt ved siden af.

Men selvfølgelig er vandalisering af muslimske grapladser noget lort. Akkurat lige som når ikke-muslimske gravpladser bliver vandaliseret, hvilket også forekommer med jævne mellemrum. Når almindelige mennesker får en gravplads vandaliseret, hvad har de så af muligheder, andet end at stampe i jorden og håbe på, at politiet dels gider gøre noget og dels faktisk kan gøre noget. Jeg har ikke umiddelbart en bedre løsning på det problem, end jeg har på alle de andre problemer.
0