Du svarer på indlægget:
I diskuterer stadig ud fra en helt forkert vinkel.

http://www.dr.dk/nyheder…er-politiet

Det her er bare begyndelsen, når nu I engang er færdige med at pille jer i navlen og tale om Australien, ydelser og skemaer, så er det nok for sent at gøre noget for at løse det reelle problem.

Bare fordi vores politikere er ualmindeligt uansvarlige og insisterer på at være uoplyste, så behøver vi som befolkning ikke at falde ned på samme niveau. Alle ekspertudsagn bliver fejet af banen, uanset om de kommer fra intelligentsiaen, fra det private erhvervsliv eller vores supranationale institutioner. Det hele er lige meget, for den seneste Megafon-måling siger, at danskernes holdning er, som den er - og det lefler politikerne for, frem for at tage ansvar. Alle indspark i debatten er rettet mod middelklassevælgerne hjemme i stuen, hvor det burde være rettet mod noget helt andet. Det gælder såvel højrefløjen, som lystigt er igang med at underbyde hinanden, såvel som venstrefløjen, som tror at man bare kan slå dørene op for millioner og atter millioner af flygtninge.

Der er et reelt problem. Der er bevægelser igang, som er så store, at vi på et tidspunkt bliver nødt til at forholde os til det. Uanset om vi giver guld og grønne skove eller lader flygtninge gå for lud og koldt vand, SÅ VIL DER STADIG VÆRE ET BEHOV FOR AT FLYGTE NU OG FREMOVER.

Vi kan ikke rumme så mange flygtninge, det undergraver vore samfund, vi er ikke stærke nok. Vi er bange. Derfor må vi finde reelle løsninger på problemet. Løsninger, som forbedrer situationen for millioner af mennesker, frem for at tage imod 339 kvoteflygtninge årligt og så ellers læne sig tilbage i fantasien om, at man da bare kan "lukke grænser", hvis det hele bliver lidt for træls. Det er blot en dråbe i havet, det kan selv den største tåbe se (forhåbentligt).

Der bliver gudhjælpemig sat ressourcer af til at diskutere, om vi skal tildele asyl til 42(!) sikkerhedsgodkendte tolke fra Afghanistan, som har risikeret liv og lemmer for den danske stat. I andre lande er det en ren skrivebordsmanøvre, selvfølgelig giver man asyl. I Danmark sidder højtbetalte politikere i Deadline og øser ud af deres stupiditet på området, og der sker absolut intet. 42 mennesker. Alligevel erklærer danskerne sig enige i diverse meningsmålinger og stemmer lystigt på DF. Det er nogle gange virkelig svært at forstå, at man kan være så småt begavet efter 10 års obligatorisk skolegang på statens regning. Der er simpelthen ingen undskyldning for det.

http://www.dr.dk/nyheder…-tolke-asyl

Vi stikker hovedet i sandet nu, hvor det er mere vigtigt end nogensinde at tage ansvar og holde hovedet koldt.

Tag jer nu sammen!
0