Du svarer på indlægget:
Ah hold op.

Du indledte debatten med følgende indlæg

Man begynder at forstå hvorfor Irak kommisionen blev lukket. Anders Fogh sidder i ramme alvor og siger ting som "vi manglede måske en politisk plan for området". Men altså, han har jo lært af "fejlen", og så er alt jo tilgivet. Det er fuldstændig vanvittigt at den slags overhovedet kan ske i et land som Danmark.
Det er for mig fuldstændig ubegribeligt at man først 15 år efter, kommer i tanke om at der altså også er en hverdag når krigen engang er ovre. Seriøst, hvor dum kan man være?

Jeg nægter at tro på at Anders Fogh er så dum at han ikke har skænket det en tanke. Men det gør det jo næsten bare endnu værre. Formegentlig har han været ligeglad, men han havde jo lovet Bush at han ville støtte op. Det er jo heller ikke fordi det har haft nogle konsekvenser for ham, tværtimod kan man jo næsten sige.
Det er ret vildt at sådanne mennesker kan få lov til at gå fri.


Dvs. Fogh bør ikke gå fri, for han ikke havde en plan.

Well, Obama havde i endnu mindre grad en plan for Libyan post-Gaddafi, og endnu større grund til at sikre sig en, med Irakerfaringerne in mente.

... og videre.

Nej, det er jeg skam klar over. Der er en grund til at de fleste politikere er røvligeglade med effekterne af deres politik. Jeg finder det decideret ulækkert at man kan træffe beslutninger der har så stor betydning for andre menneskers liv, og så bagefter skyde den til hjørne med "Jamen vi troede jo at...".
Du kan jo ikke sidde 16 år efter og pludselig komme i tanke om at man jo nok skulle have haft en plan. Det er så useriøst. Jeg nægter at tro på at Anders Fogh er så dum at han ikke har tænkt den tanke før nu. Han har formegentligt bare været ligeglad. Det ville også forklare hvorfor han var så bange for at blive retsforfulgt.


Nej, det ville det ikke, for det er ikke ulovligt ikke at have en fornuftig plan. I modsat fald ville Obama & co kunne retsforfølges efter Libyen.

0