Du svarer på indlægget:
Jeg sad og genlæste afslutningsdebatten, hvor Opslaget bl.a. diskuterer folkeskolen med Magtmusen Mette. Han vil have færdigheder fremfor hendes bullshit om at lære at lære.

Det sjove er bare at hvis man kigger på folkeskolen gør de præcis hvad Opslaget ønsker og intet af det "omstillingsparate, kreative, formidlingsdygtige og alt mulig andet halv abstrakt bullshit", som han frygter.

Så det er meget mærkeligt at følge den debat med børn i folkeskolen.

Mette er i virkeligheden fortaler for en helt anden skolelinje som er en fordummende, let pøbelagtig fællesnævner af laveste klasse, som passer med hendes politik på de fleste andre punkter (kultur, udlændige, uddannelse, jobskabelse, klima, statens reguleringslyst etc.).

Den skolelinje kommer ikke til at fostre flere af partiets lyriske helte som Sebastian eller Peter Sommer, for man lærer hverken rigtigt at tænke eller føle. Man lærer at lytte efter ... efter en række lærere som enten ikke kan eller vil acceptere andet end nogle stive, triste og kedelige rammer, de ikke engang har været med til at definere.

0