Du svarer på indlægget:
Professionelle spiller de kort de har på hånden og har du ingen kort ruller du rundt.

Hvis Juste har sendt sådan en SMS accepterer han sgu da ikke at hans ministerie tager aben.
Det er et spil om at placere aben et sted.
Ja, det er sket at en departementschef har taget en for holdet men næppe med så gode kort på hånden.


Det handler mere om hvem der er med i spillet end hvilke kort de hver især har. Politik er ikke altid retfærdigt. Det kan godt være at Juste har haft de bedste kort, men hvis brugen af de kort vil resultere i at aben ender hos Mette Frederiksen og Statsministeriet kan han ikke bruge dem til noget som helst.

Hvis det er tilfældet at aben skal placeres i Fødevareministeriet, justitsministeriet eller starsministeriet, hvilket noget kunne tyde på, så er den overordnede vurderingen ikke hvem der har bedst kort på hånden. Vurderingen går på hvem der kan ofres til mindst skade for den samlede regering. Og det er ubetinget Mogens Jensen og fødevareministeriet.
Det frifinder bare ikke de andre parter, hvilket er det vi er ved at se i øjeblikket.

Ja, det er et spil om at placere aben og Juste har sikkert fine kort, men det er ikke et kortspil. Det er en armlægning og Justes ministerie har de mindste muskler i forhold til statsministeriet (og justitsministeriet). Retfærdighed eller sandheden er irrelevant. Det handler om at sikre regeringen bedst muligt og uanset hvem der har lavet fejlen.

Uagtet, er det jo spekulativt for hverken du eller jeg ved hvad den sms indeholdt. Min pointe er egentlig bare at der sagtens kan være rationale i at ofte Mogens Jensen uanset om det er hans og hans ministeries skyld eller ej. Dit postulat om at det rationelle ville være at spille sit kort holder ikke, for du ved ikke hvad det kort indeholder og såfremt det entydigt havde placeret aben hos statsministeriet havde det ikke været en mulighed at spille det.

Derfor bliver vi nødt til at forholde os til fakta. Vi ved at de har slettet den. Vi ved at de har forsøgt at skjule at den har eksisteret.
0