Du svarer på indlægget:
Vi er altså nogen, der vælger, hvem vi vil stemme på baseret på, hvor smukke de er på deres plakat. Der er formentlig en ret klar "top-of-mind"-effekt.


Måske, men det er netop derfor jeg tænker det kunne være interessant med noget data. Jeg skal ikke kunne sige hvad andre gør, men jeg kender ingen der stemmer eller har stemt ud fra valgplakaten.

Forbyd i øvrigt også varme bade af klimahensyn. Der er ingen effekt af at bade i varmt frem for koldt vand. Forbyd også Netflix og bilkørsel til andre steder end ens arbejdsplads.


Nu bliver det jo bare dumt. Er der nogen særlig grund til at man reducerer antallet af plastlåg og plastsugerør, når man ikke forbyder folk at køre over og besøge deres veninde på Fyn?

Valgplakater er et særdeles midlertidigt produkt som sviner af helvede til på mere end én måde. Og hvis de ikke tilnærmelsesvist har den effekt som de havde for 60 år siden, hvorfor så ikke forny sig på dette område også?

Vi andre må jo ikke på må og få hænge plakater op i lygtepælene fordi vi har et budskab eller et produkt at sælge. Så jeg har svært ved at forstå dine barnagtige sammenligninger. Hvis du er uenig, må du da kunne finde på noget mindre ynkeligt.
0