Du svarer på indlægget:
SotD, hvordan vil du håndhæve forbuddet? Du forbyder valgplakater, men hvad hvis jeg køber mig (eller får) en ´reklame´ klistret op på en væg eller nogle halmballer på en mark? Jeg var i Nordjylland i dagene op til, at man havde frigivet valgplakater, og lagde mærke til nogle eksempler på netop de ting. Jeg antager, at det skete over hele landet.
Og er det virkelig noget, som du synes, at politiet skal bruge deres tid på?

Jeg tvivler i øvrigt på, at nogen kan beregne værdien, eller manglen på samme, af valgplakater. Dels mindes jeg at have læst igennem årene, at ingen kan sige det med sikkerhed, dels virker det svært at vurdere, når folk stemmer hemmeligt og i øvrigt kan have mange årsager til, at det lige bliver den pågældende, de sætter kryds ved. Og så længe ingen kan sige med sikkerhed, om valgplakater virker, vil du have (potentielle) politikere, som ikke tør løbe risikoen.

De jeg har set sætte valgplakater op, har i øvrigt gjort det i personbiler. Man kunne nok have skrevet nogle af dem for enten overtrædelse af reglerne om at lade bilen køre i tomgang, eller for at være gået hen til næste lygtepæl, men nøglerne stadig sad i bilen. Det var dog ikke lige noget jeg tænkte, jeg behøvede at ringe til den lokale afdeling af ordensmagten og melde.
0