Du svarer på indlægget:
Om du hænger en plakat op på en lygtepæl, eller hænger den på en halmballe er mig underordnet. Om noget kan man sige, at de "valgplakater" der hænger på halmballer i langt højere grad er udført (kan udføres) i mere CO2 neutrale produkter, så som stof og hør, der også efterfølgende kan skabe en recirkulation i modsætning til den her underlige plast-pap masse som bestemt ikke er recirkulær, men udelukkende sætter et negativt fodaftryk

Øjensynligt har de reklamebannere jeg så ikke regnet sig selv for værende valgplakater. De var i hvert fald sat op, før valgplakater var tilladt. Når du så skriver om at producere dem i hør eller andet, så må det jo også koste noget på co2-udledningen dels at producere det, dels at printe på det. Og skulle man stille krav om den slags, skal der stadig være nogle, som kontrollerer det.

Men jeg tror ikke helt, at du fanger min pointe. Mellem linjerne forsøgte jeg at skrive, at det bliver et helvedes apparat, hvis der skal føres tilsyn med det, at det kan omgås med fx bannere (og forbyder du dem, så smid et produkt på også, så det bliver en reklame). Og så, som Duck vist på en lidt lystig måde også prøver at gøre dig opmærksom på, ender det altså nok med at blive et eksempel på at skyde gråspurve med kanoner.

Jeg har overvejet om jeg skulle få sat en sticker på postkassen, at politisk og religiøst materiale bedes afleveret i papirrummet i min ene affaldsbeholder og ikke i min postkasse.
Det meste af året er det dog lokale pizzeriaer og ejendomsmæglere der bare ikke forstår, at når jeg ikke vil have reklamer, gælder det også deres.
0