Du svarer på indlægget:
Motivet er hybris

Barbara havde jo regnet den ud, ligesom hun gjorde da hun reagerede hurtigere end sundhedsmyndighederne i marts 2020 og ”reddede” Danmark med en hurtig intervention.
BB ville have en endelig løsning på Mink-problemet og forstod ikke den manglende reaktion fra politikernes af, men da hun hørte om Cluster 5, forstod hun, at det handlende om at reagere hurtigt og effektivt og det kunne hverken vente på folketingets nølen eller sundhedsmyndighedernes nærmeres undersøgelser.

Når menneskeliv og folkesundhed er på spil og vi er på regulær katastrofekurs, kan ligegyldige detaljer og bureaukrati tilgives. Hvem ville have Danmark til at blive det nye Wuhan pga. passivitet fra politikerne? Som Mette sagde i går, det handler om at redde liv. Hvad er vigtigst, juridiske petitesser, eller liv?

Så langt så godt. Problemet er bare at der aldrig havde været noget ”masseødelæggelsesvåben” som kunne true at vaccinerne, at Cluster 5 i øvrigt allerede var uddød og at SSI havde leveret et elendigt, tendentiøst, beslutningsgrundlag, som endvidere bliev overfortolket. BB og regeringen handlede i panik og den beslutning er det nu de forsøger at dække over.

Man må håbe at der en dag kommer en undersøgelse som belyse SSI og Mølbaks rolle i dette forløb og om han blev presset til at påtage sig nogle holdninger og nogle udsagn som han måske ikke selv kunne stå inde for.
0