Du svarer på indlægget:
Synes egentlig Krasnik har ret. MF har fået en masse ros for at lede os godt gennem Corona. Fortjent nok. Der har hun haft ansvaret. Så snart noget så er galt, så er det alle mulige andre, der har fejlet, eller rådgivet forkert. Hun sidder jo med det store ansvar, både når det går godt og når det går skidt.


Mærkeligt ræsonnement. Fordi man har modtaget ros for noget, der er gået godt, skal man også have skæld ud, når noget går galt - uanset om man reelt har et ansvar eller ej? Er det ikke det reelle ansvar i sagen om manglende hjemmel, det handler om længere?

Enhver idiot kan regne ud, at MF ikke kan tage æren for alt, der er gået godt under pandemien. Men folk vil jo have deres helte - på begge fløje. Helten, der har æren for det hele, eksisterer selvfølgelig ikke i virkelighedens verden. MF brugte da også meget tid på at rose embedsværket på pressemødet. Hun ved godt, at hun er helt afhængig af deres loyalitet.

VU har nu startet en "Mette for prison"-kampagne, der til forveksling ligner trumpisternes Clinton-kampagne med deres skingre og hysteriske "lock her up"-smædesange. Det er en trist og åndsforladt pøbel, der burde tage sig alvorligt sammen. Det der har vi fandme ikke brug for i Danmark. Stram op!

VU kunne lære lidt om ordentlighed fra deres voksne venner hos De Konservative. De (som helhed) kaster gerne brænde på bålet, men de formår dog at holde sig inden for en grænse, hvor de ikke fremstår som en flok udannede tabere.
0