Du svarer på indlægget:
Jeg tænker, at der alt andet lige er langt større og vigtigere emner på tapetet for landets statsminister end en for mig at se omgang flueknepperi vedrørende nogle slettede SMS´er, der formentlig aldrig ville have haft afgørende betydning for noget som helst.


Den analyse er helt skæv da din præmis er forkert.
Det ikke en sag der aldrig vil få afgørende betydning. Det er den værste sag hun har haft i sin regeringstid og hele hendes folkelige opbakning er på spil.
Det er med andre ord tæt på den vigtigste enkeltsag for hende og hendes regerings overlevelse vi taler.
Det useriøst at tale betydningen ned. Den præmis holder bare ikke.

Oppositionen har været sat skakmat i snart 2 år pga Corona, så selvfølgelig får den nu på alle tangenter om en sag, som den vel at mærke selv bakkede op om i sin tid.


Bakkede de op om at slette SMS? Bakkede de op om at hanlde uden lovhjemmel? Bakkede de op om at vente strategisk med at fortælle om genskabelsen af SMSer til efter valget?
For det er jo det der er sagens kerne. Det andet er dig der prøver at flytte fokus.

At man set i bakspejlet måske skulle have gjort noget andet er der kun at tage ved lære af.


Hvis det var en fejl at smadre en hel branche uden at have loven på plads, så lærer de nok af det og vi andre skal bare glemme det......og alle de små tricks og løgne vi har været vidne til, det siger ikke noget om regeringen og dens leder - det bare os der er hysteriske.
Og for øvrigt lærer de nok af det, så hvad er der at være så sur over :-/
0