Du svarer på indlægget:
Du kalder folk for mørkeblå lakajer,, en professor i strafferet er farvet og blå fordi hans holdning ikke flugter med din. Du kalder folk for kvindehadere og mettehadere.


Du kan ikke citere mig for særlig meget af ovenstående. Jeg har givet svar på tiltale, når du og andre har angrebet min person frem for mine argumenter.

I øvrigt er jeg ikke den eneste, der har sat spørgsmålstegn ved en professors udsagn i tråden. Jeg postede selv en artikel for nylig med udtalelser fra en professor, som efterfølgende blev kaldt en gammel kommunist, der ikke var værd at lytte til. Det havde du det sjovt nok fint med. Dobbeltstandard.

Selv er du helt oppe at ringe fordi nogle har kaldt dig en standhaftig partisoldat.


Er jeg oppe at ringe i det svar, jeg giver dig på forrige side? Spøjs definition af "oppe at ringe".

Når du bliver ved med at trække partisoldat-kortet, er det tarveligt at blive fornærmet over, at jeg kalder en professor for Blå Waage.

Hvad forventer du egentlig? Du bidrager da om nogen selv til at trække debatten ned på det niveau.

På spørgsmålet om hvorvidt du selv er neutral handler det i stor stil om andre og hvor svært det er for dig at undlade sarkasme hvor farvede folk er.


Oh the irony…

Har man fulgt med i tråden kan man af og til få opfattelsen af at du vil tage en kugle for statsministeren, så ro på med at kalde alle andre for farvede og lakajer, hvis du ikke selv ønsker det. Hænger ikke sammen.


Nej. Det vil jeg sådan set ikke. Men jeg mener ikke, at du m.fl. formår at se på sagen nøgternt. Det samme gjorde sig gældende i Støjberg-debatten, hvor jeg bl.a. blev kaldt pædofil, uden det gav anledning til, at moderatoren greb ind.

Jeg fik ret med Støjberg. Det er jeg overbevist om, jeg også gør med Mette Fredriksen.
0