Du svarer på indlægget:
Brokker mig? Jeg skrev et stille og roligt svar på et spørgsmål, du stillede, hvorefter du kalder mig en kæmpe hykler. Jeg ved ikke, om du selv kan se, at du er den konfliktskabende part her? Det burde ellers være åbenlyst. Det med mettehadere vil jeg nu gerne stå på mål for. Det skinner bl.a. meget godt igennem i Steve-citatet:

Prøv lige at hør. Det er meget enkelt. Hun er en stupid gås. Hun kørte overfor rødt og var fløjtende ligeglad med hvad det kostede. Sad and simple. Hun var ligeglad hvad farve det lys havde. Et flot gennemtænkt konkret motiv er et abstraktionsniveau hun ikke besidder. Columbo ville ikke tage sagen. Han vil have intellektuel modstand.

Ovenstående illustrerer meget godt det niveau, debatten til tider har haft. Ingen reaktion fra "dit hold" på den svada. Men når jeg så kalder en professor for Blå Waage, er det helt uanstændigt. Igen er dobbeltstandarderne til at få øje på.

Det er den sørgelige sandhed, at laveste fællesnævner ofte vinder. Derfor debatterer jeg f.eks. aldrig politik på Facebook. Alt drukner i lort på det medie. En lignende tendens er i gang på bold.dk
0