Du svarer på indlægget:
Hvis du alligevel har bestemt dig for at andre eksempler er ligeså dumme, hvorfor spørger du så? Så er vi da ude i at tale for at holde sig vågen.

IVS blev i øvrigt lukket ned fordi det var afsindigt nemt at starte en fuskerbiks op, hvor man med et par stråmænd kunne begynde at handle internt med sig selv og hinanden og på den måske skabe en uægte omsætning som så kunne lokke reelle investorer med på kontrakter på ikke eksisterende produkter, og når så betalingen faldt kunne der laves udbytte, eller betales for et andet ikke-eksisterende produkt eller ydelse og så gå konkurs, hvor pengene så var skubbet over i et nyt selskab. Jo mere turnus desto længere tid at fange de reelle bagmænd.

Modellen fungerer fuldt ud ligeså godt i ApS, det koster så bare en reel indsats at starte op. Indskuddet til ApS blev sænket fra 50.000 til 40.000 ved afskaffelsen af IVS selskabsformen. Og hvorom jeg synes 1kr selskabet var en fin tanke, var det også for naivt. Hvorfor skal man kunne oprette et hæftelsesfrit selskab gratis, som har så lille en egenkapital at den kan meldes konkurs ved det mindste bump på vejen til stor gene for kreditorerne? De 40.000kr afskrækker de mest perfide typer.
0