Du svarer på indlægget:
Ja, eller også kan jeg fortsætte med at stemme som jeg gør og anerkende at jeg ikke er enige i alle beslutninger dem jeg stemmer på træffer. Skifter du parti hvis dem du stemmer på accepterer lovindgreb mod buen?

At en eller anden sindssyg bonderøv ikke kan slå med en bue han har erhvervet sig betyder ikke at en person med en jagt bue der er vant til at jage råvildt ikke kan. Der er temmelig sikkert også mange rifler, geværer og pistoler der er vanskellige at slå ihjel med, og hvor det ikke ligger en foregående historik med drab.

Nå, vi har vist delt holdninger nu, så der ikke er tvivl om hvor vi står, og jeg tænker ikke vi nærmer os uanset mængden af dialog eller eksempler, så lad os parkere den.

IVS debatten er også langt mere interessant. Du spurgte til omfanget. DR estimerede (eller dem de spurgte) i omegnen af 500 mio kroner:

https://www.dr.dk/nyheder/penge/omstridte-enkrone-selskaber-brugt-i-svindelnummer-til-op-mod-en-halv-milliard-kroner

Hvis jeg havde været en svag sjæl der gerne ville tjene penge og have nemt ved at skjule mig, havde jeg også valgt IVS som model.

Det er generelt blevet sværere med hvidvaskningsloven og bankerne stiller typisk krav om revision fra en anerkendt revisor, så det kræver som minimum noget fingerfærdighed i forhold til dokumentfalsk og regnskabssvig i dag med ApS formatet, men snyd med moms og skat og unddragelse via sort arbejde er stadigvæk nemt hvis man har de intentioner.

Og der eksisterer jo også stadigvæk en del IVS skuffeselskaber som man kan overtage fra kreative revisorer og advokathuse, som lige opkøbte en røvfuld IVS selskaber inden udfasningen.

Ved min seneste ApS stiftelse som fandt sted umiddelbart efter IVS nedlukningen blev jeg overrasket over hvor omstændigt det var blevet at få bankerne til at acceptere firmaerne - og jeg anvendte endda min private bank som har kendt mig i mange år og har haft fuld indsigt i tidligere selskaber som alle har været drevet helt efter bogen. Det er også blevet sværere at lave store transaktioner, så du kan ikke på samme måde i et svagt øjeblik udbetale hele kassebeholdningen til sig selv og så tage toget sydpå.
0