Du svarer på indlægget:
Vildt at Danmark er det første EU-land dee slipper restriktionerne helt. Bortset fra Mink-forløbet, som ikke var for kønt, så må man virkelig rose Mette Frederiksen og co for at have ført os virkelig godt igennem pandemien.


Nu ikke så positiv, bare fordi Dk som det første land i EU kan fjerne alle restriktioner. Skulle det være noget særligt? Denne tråd er dedikeret til generelt at rakke regeringen ned og især MF ;-) Regeringen er inkompetent, og MF er magtarrogant. PUNKTUM. Har du en anden holdning, er du en indoktrineret partisoldat.

OT: Enig i at pandemien i det store hele er håndteret forbilledligt i Danmark. Det er ikke kun regeringen, der skal have æren for det, selvom den har stået med den øverste ledelse. Folketinget har det meste af tiden ageret ansvarligt og samarbejdet med regeringen om at håndtere pandemien.

Vores myndigheder, vores sundhedsvæsen og pt. vores daginstitutioner og ældrepleje m.fl. har knoklet for at holde samfundet flydende. Tak til dem.

Desuden er vi begunstiget af at have færre sølvpapirshatte i befolkningen end i andre lande. Gratis uddannelse er ikke så dumt. Jeg tror, at tillid og oplysning har været væsentligt medvirkende faktorer i den store vaccinetilslutning. Endelig kom Omikron så og hjalp os det sidste stykke over målstregen.

Hvor bliver det godt at slippe af med restriktionerne!
0