Du svarer på indlægget:
Jeg synes da Danmark har håndteret det ganske fornuftigt, selvom jeg ikke er socialdemokrat. Det hjalp at de slap restriktionerne nu, for jeg har godt nok længe bemærket hvor ualmindelig mild Omikron er -jeg har den iøvrigt selv lige pt.

Det der skæmmer er helt klart sagen om minkene.
Men der er også mange andre sager, hvor det virker til at alt hvad regeringen rører hvad går galt. Herunder eksempelvis FE og alt hvad der involverer Trine ‘Bramsen

I det første år var det med Mette F som Anders Fogh. Det hele var teflon - det bed ikke på -og nu går det meget modsat. Senest virker det også halvkomisk med tragisk baggrund i Mali, foruden sagen med piraterne, for bare nu at nævne sager med Jeppe Kofoed.
Man kunne også remse op sager med Joy Mogensen.

Så er der en ufattelig arrogant minister omkring Lynetteholmen. Så er der Nick Hækkerups enorme begejstring for overvågning.

Altså efter et år hvor alt kørte, har der nærmest været rekord i møgsager. Det må være skuffende at se et stort momentum fordufte så hurtigt. Lars Løkke oplevede meget af det samme. Jeg mindes stadig Anders Fogh som i rigtig mange år formåede, selvom der helt sikkert var lortesager, havde en evne til at håndtere dem og pressen på en måde, så det ikke skyggede på samme måde som efter, og før, ham.
0