Du svarer på indlægget:
God pointe med Rossen - det kunne godt ligne der var et sammenfald der.

Jeg var ikke selv personligt begejstret for Carl Holst, men det er et eksempel på at når først medierne er efter én, er det næsten umuligt at vende. Det ender med afgang. Han var kongen af Sønderjylland og blev så mobbet langt ud af politik.

Den gang var det helt urimeligt - et andet eksempel er Lene Espersen, der lavede én fejl med et afbud til et topmøde og så var hun for evigt frames som uduelig.

Det er ikke skønt, når medierne går i selvsving.

Og det kan godt være svært at vurdere om det er minister-inkompetence eller medie-storm, der gør sig gældende. Joy Mogensen var også for evigt framet med hendes Absolute Music 2. Det er ikke altid retfærdigt.

Jeg har dog svært ved at give medierne skylden for Trine Bramsen - hertil synes jeg virkelig hun selv er ude om det - nogen mærkelige sager, hun burde have undgået. Der var eks et interview hvor hun blev meget hysterisk og en talen ned og nedgradering af topfolk i forsvaret, som man måske godt kan se en vis pointe i at få stækket magten hos - men i virkelighedens verden graver man altså sin egen grav.
0