Du svarer på indlægget:
Enig @sir.

Det er underskuds-agtigt at have så svært ved at håndtere kritik og dyrke en offermentalitet.

På samme måde som det virkede med regeringen, der tordnede mod en plat VU-plakat, uden rigtig at tænke over egen ungdomspartis historik på området. Eller når Jeppe Bruus kalder al modstand for Trump-agtig.
Eller når man turnerer med
https://ibb.co/TPHCRQ7
Altså taler imod Christiansborg fnidder - men jo netop bidrager til fnidder med netop det.

Der er meget berettiget kritik man kan bruge mod de blå - man skal bare huske at man selv har magten og derved påhviler et større ansvar og det ser ikke godt ud at virke så meget i underskud. Det virker i hvert fald altid værre end når oppositionen, som er noget mindre magtfuld gør det. Den er jo netop de facto i underskud, magt-mæssigt.

Jeg forstår eks. heller ikke man kan bekendtgøre en aftale om dagpenge uden at tænke over at der forelægger et forlig, man skal respektere. Og det er sagt, mens jeg selv synes snittet i den aftale er ret godt ramt og man burde kunne finde sammen om med lidt længere forhandlinger.

Jeg har en ret stor del politisk enighed med Socialdemokratiet anno 2022. Noget mere end for 10-20 år siden, så det er ikke bare at jeg ikke kan døje dem. Slet ikke. (Mit problem er mest at jeg altid har haft det svært med deres støttepartier til venstre).

Jeg synes bare ikke de (S) pt. agerer så professionelt og med der ønskede overskud. Det samme kommer så nemt til at gælde deres mest trofaste fans på sociale medier.
0