Du svarer på indlægget:
Jeg var ikke selv personligt begejstret for Carl Holst, men det er et eksempel på at når først medierne er efter én, er det næsten umuligt at vende. Det ender med afgang. Han var kongen af Sønderjylland og blev så mobbet langt ud af politik


Hvis man kendte lidt til hans styre og tid i Region Syddanmark - og også længere tilbage i det politiske liv - ville man vide, hvor magtfuldkommen, egenrådig og korrumperet Holst var.

Denne Kong Gulerod tilgang fra det jyske tog han - mere ydmygt - med til Borgen, og troede, at han var skudsikker, fordi han var tæt med Løkke, som havde hjulpet ad flere omgang med at overleve som formand. Kritikken mod Holst var bestemt ikke uberttiget eller unfair, tværtimod - Holst repræsenterer nærmest alt, hvad vi forbinder med politikerlede.

Espersen er jeg dog enig i - og var det ikke hendes mand, der havde lidt rod i sager og papir?

Politik er et benhårdt game - og der skal ikke meget til, før man falder fra tinderne.

Joy er jeg også enig i, at hun fik en lidt for hård medfart - og da den stiveste modvind i medierne stodpå, baksede med en tragedie i privatlivet (og ikke kunne agere, som ønsket).

Jeg mistænker S for at vælge Bramsen som forsvarsminister for at følge tidens trend, være lidt woke og nymoderne - og vælge en kvinde som ministter i et mandsdomineret resort og omårde. Uheldigvis valgte de så en yderst inkompetent kvinde til det.

Der er lavet en glimrende analyse og artikel om, hvorfor Bramsen var det forkrete valg - fordi hun før sin ministerpost også konstant gik rundt og kvajede sig. Måske er den delt herinde tidligere.
0