Du svarer på indlægget:
Espersens mand var der ikke meget omkring - tror du tænker på Henriette Kjær - en anden af de 3 Kylle Pylle og Rylle.

Hun blev jo nærmest gået pga hendes mand - han var helt vanvittig tåbelig - sådan bedømt på mediernes fremstilling i hvert fald. Men som hustand kom de i problemer, og det var så i særdeleshed hans skyld, men der kan man blive ramt også. Jeg ved stadig ikke om det var urimeligt.

Jeg tror på dig, når du beskriver ham i Sønderjylland. Det jeg forholder mig til er at han blev frikendt og at der ikke var grundlag for at dømme ham - der dukkede nogle mærkelige sager op om et enormt avisforbrug som jeg synes virkede skudt langt over målet. Og nogen gange bygger ens egen endelige dom på konklusioner, man har læst - jeg synes at huske der kom nogle artikler frem, hvor behandlingen af ham blev kritiseret voldsomt - men du har nok ret i, at hans fortid skyggede og at man godt kan have dårlige sager, der teknisk set nok ikke er ulovlige - bare dårlig dømmekraft - i hvert fald var hans korte tid som minister helt umuligt. Han fik i hvert fald ikke en chance og det kunne jeg nok godt ønske mig han havde fået. Trods alt.

Du har ret mht Trine Bramsen - hun startede ud med at latterliggøre IT-nørder. Det var sådan set sådan man hørte om hende og mit problem med politik er ofte at man ikke vælger de bedst egnede - men man skal have dækket nogle fløje og sikret nogle kaffeklubber - også absolut eneste forklaring på at Carsten Hansen blev minister eks.

På samme måde ved jeg at når blå blok engang kom er til magten så får Troels Lund Poulsen igen en stor post, ligesom Kristian jensen også skulle have det sidst - selvom der i sidstnævntes tilfælde næppe nogensinde har været en dyrere minister(han var hovedmanden bag SKAT-fadæsen). Og selvom Troels Lund blev frikendt, så var han sovset så meget ind i Helle Thornings skattesag, at jeg også der fik det dårligt over at se ham fremme igen. (Jeg har iøvrigt oplevet ham til rundvisning på Christiansborg og han var ekstremt arrogant - det spiller nok også ind i min antipati)

Thyra Frank, mobningen af hende forbigår jeg(skammeligt af Astrid Krag), var også et eksempel på “vennetjeneste”. Hun havde erfaring med det “rigtige liv”, men var jo åbenlyst ikke minister-emne og fik iøvrigt ingen beføjelser.

Jeg har et håb om at man vælger de bedst egnede og gerne udefra - Erkender at de mange mennesker på borgen, uden meget erfaring med det virkelige liv, ofte ikke er de bedste til at administrere vigtige ministerposter.

0