Du svarer på indlægget:
Det er underskuds-agtigt at have så svært ved at håndtere kritik og dyrke en offermentalitet.


Måske også lidt underskuds-agtigt ikke at tåle en lille stikpille? Det er nemt at bortfeje andres synspunkter og holdninger med, at de er indoktrinerede partisoldater, hardcore socialedemokrater og - som du formulerer det - fans af Socialedemokratiet på sociale medier. Nedladenheden er slet skjult.

Sagen er, at man med stor konsekvens bliver angrebet af 4-5 usual suspects i denne tråd (du er ikke en af dem), når man tillader sig at forsvare regeringen og i særdeleshed MF i visse sager. Det er kritikken, der kører automatpilot, og ulysten til at prøve at se nuanceret på sagerne, der trigger mig. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at stille mig op som den, der ser tingene fra den anden side, når kritikken og angrebene kører på autopilot og til tider tager form af et blindt raseri, der næsten kun kan bunde i en helt fundamental antipati - hvilket ikke er et godt grundlag for saglighed og klarsyn.

Jeg har fået hældt meget lort i hovedet i denne tråd. Så jeg har sgu kredit i banken til at fyre en stikpille afsted. Den bevilger jeg mig selv.

Men det ville være bedre, hvis de såkaldt neutrale selv gav regeringen lidt kredit, når den er på sin plads. Det kommer bare ikke til at ske. Tavsheden efter Toon Toons kommentar var larmende, når man tænker på, at vi så småt kan evaluere på to års intensiv kamp mod Covid-19 og en ophævelse af alle restriktioner som første land i EU. Ikke mindst når det hævdes, at tråden her nærmest er en fanklub for socialdemokrater.
0