Du svarer på indlægget:
@Mercenary

"Hans fejl med at tro at lupinerne er tegn på biodiversitet er rimelig tilgivelig, når man ikke ved bedre, men den der defensive padlen klæder ingen"

Jeg tror du vil blive overrasket over hvor mange voksne mennesker der ikke rigtigt forstår hvorfor biodiversitet er vigtigt, eller i det hele taget forstår at det faktisk betyder noget. To minutters samtale, og det er tydeligt de ofte tror, at det handler om at føle sig ´god´ over at have reddet en eller anden insektart eller en obskur frø. Sekundært noget æstetisk, at biodiversitet simpelthen bare er en præference, og at det er lige så fint at synes, at en kornmark eller en nyslået græsplæne er flot ´natur´.

Hvorfor han så er miljøordfører lugter lidt af, at det nok ikke er den mest eftertragtede post i folketingsgruppen, men nogen skal jo have tjansen, og så kunne det blive Jacob Jensen. Han provokerer jo ikke rigtigt nogen.

Følgende citater er dog så sinkede for en miljøordfører, at det må være bevidst. Jeg kan bare ikke gennemskue hvorfor. Hvem er det han prøver at give et fripas her? Bæredygtigt landbrug? Partifællerne?

Altså, jeg synes for mange mennesker går op i, hvad der er fin natur, og så natur, som de ikke kan lide. Her er noget natur, som jeg syntes var pænt, og det tager jeg så et billede af. Tror der har været lupiner der i tyve år. Det er ikke noget, der vælter ud over det hele

-
Journalist: Men det er jo en art, som udrydder andre arter. Både blomster og insekter.

Jensen: »Det tror jeg altså ikke den gør lige det her sted, hvor jeg var.«

Journalist: Er mangebladet lupin ikke en invasiv art lige der, hvor du tog billedet?

Jensen: »Jeg synes folk skyder ved siden af og hidser sig op over alt for lidt.«


0