Du svarer på indlægget:
@MM27
Du har ret, det er komisk, at den yderste venstrefløj mener at være i sin gode ret til at begå ulovligheder, samtidig med at deres politiske modstandere end ikke må gøre det samme (eller bare demonstrere for den sags skyld). Det er super hyklerisk.


Det er dig der sidder og fantaserer om, at folk bliver banket på plads med fysisk vold og derefter holder kæft.
På den ene side synes du det er for dårligt, at nogle (hvem?) på den ´yderste venstrefløj´ undertrykker de stakkels borgerlige der hverken kan eller må komme til orde. På den anden side er du også rigtig ked af, at de onde venstreorienterede ikke bliver banket på plads og undertrykt lol

Jeg skrev [i]ikke[i] at man gerne må slå dem


Uha, hvilket forsvar. Du har bare tænkt dig at vende det blinde øje til, og i dit stille sind fryde dig over, at nogle andre (måske politiet) bruger fysisk vold overfor nogle folk du ikke bryder dig om. Så behøver man jo heller ikke selv at gøre det.

Det er klart, at sikkerheden på den her type arrangementer (politikere i det åbne rum) skal være i orden. Men der var jo så åbenbart heller ikke nogen risiko, og alle aktivisterne forlod scenen uden brok da de blev bedt om det (ifølge politiet)

Pisser du på en rockers motorcykel, og han snupper dig i det, så må han naturligvis ikke slå dig, men jeg synes altså, at det er mindre synd for dig, end hvis du umotiveret var blevet pandet ned. Du behøver ikke være enig, men det er altså min mening.


Meget sigende eksempel. Og ikke videre overraskende at du kan sympatisere med en rocker der bruger vold, men ikke med nogle ikke-voldelige klima-aktivister.
Hvorfor er det iøvrigt mere okay at blive voldelig over en fucking motorcykel, men ikke over forurening og klimakatastrofer der, btw, dræber flere 100.000 mennesker årligt?
Det er et spændende moralsk kompas du har.

@LukeDanLuke
Det er ikke fordi jeg er fortaler for unødig vold, men lige præcist i sådanne tilfælde mener jeg at det er rimeligt at bruge den nødvendige vold til at fjerne folk hurtigt og effektivt. Det er efter min mening proportionalt. Det nytter jo ikke noget at tage en dialog med en flok aktivister når vi snakker om live-tv


Men de forlod jo scenen med det samme? Hvad skulle en voldelig reaktion fra politiet have løst? I synes det er lidt ærgerligt at "konflikten" ikke blev mere optrappet? Af en der ikke er ´fortaler for unødig vold´, så plæderer du ret meget for unødig vold i en situation hvor det overhovedet ikke har været nødvendigt.

@Svoger
XR er nogle fjolser, men Folkemødet er en dyr omgang pis for at politikere, journalister og folk der gerne vil mænge sig, kan hygge sig med hinanden, mens de lader som om, at de har gang i noget fornuftigt.


Bertel Haarder synes der er så skønt i det svenske sommerland, så han ville have en politisk festival, bare uden alle de almindelige mennesker, hvorfor man (modsat Sverige) konsekvent placerer "Folkemødet" så langt væk som muligt. Hvis Jomfruøerne stadig var på danske hænder, så havde de formentlig holdt det der.
0