Du svarer på indlægget:
Det er så vildt som politikere gang på gang kanslippe afsted med pølsesnak lige op i fjæsset på os alle.

Peter Hvelpelund fra EL er jo top pinlig, men så kom Rasmus Stoklund fra S lige ind over og skulle overgå ham: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/s-vil-ikke-sige-at-mette-har-begaaet-fejl/9328540

Jeg er så træt af de man slippe afsted med det. Hvis en politiker jeg har stemt på stiller sig op på den måde er det helt sikkert jeg ikke gør det igen. Men det virker til jeg er en lille idealistisk minoritet på det område.
Alle kan jo se hvad det er de gør. De narrer jo ikke nogen......og det gør de så alligevel, for kalkulen må jo være at det er bedre at stå og sige noget alle ved er bullshit end at tage nogle ord i munden der er rigtige men som de forventer vil skade den store sag.

Jeg forstår godt den politikerlede der er i befolkningen. Alt hvad vi hører fra Regeringen og deres støtter i denne sag er jo at grine befolkningen lige op i vores åbne fjæs......men lur mig om ikke de alligevel bliver genvalgt til efteråret. Deres held er at oppositionen er smadret og ikke et reelt alternativ.
0