Du svarer på indlægget:
Du fik ikke 13 i historie i folkeskolen tænker jeg. Nok heller ikke 7.

Nej, men jeg fik 12 i gymnasiet. Men hvorfor er det vigtigt?

Men fine argumenter. Inger brød loven bevidst og udelukkende for egen vindings skyld. Anders Fogh sendte ulovligt danske soldater i krig

Fint gentaget. Det er også gjort 100 procent klart, at jeg tager afstand fra det. Har du i øvrigt noget, vi kan bruge til noget?

Og "Inger brød loven udelukkende for egen vindings skyld" - hvor dumt har du tænkt dig, det her skal blive?

men det mest udemokratiske siden 1849 er altså at nogle mink blev aflivet et par dage før tid. Meget troværdigt.

Hvis du skal benytte diskursen "nogle mink blev aflivet før tid" om den hændelse, at man ulovligt lukkede et helt erhverv, er du per definition totalt diskvalificeret fra at kalde noget som helst utroværdigt. Du må simpelthen gøre det bedre, hvis du vil forventes at tages seriøst.

Siger Estrup dig noget?

Ja, det gør det. Vi kan sagtens ændre til "siden 1945", som om det på nogen måde skulle gøre, at min pointe har ændret sig. Men okay, lad os sige siden 1945, så din pedantiske natur kan tilfredsstilles - er du klar til at tale om substansen nu, så?

Hvad er iøvrigt det udemokratiske ved Claus Hjorth sagen?

Jeg betragter mest af alt din anledning til at stille dette spørgsmål som et udtryk for, at der er nogle ting, du skal læse op på. Jeg har ikke tid til at forklare detaljerne i så absurd en sag, som har varet i evigheder.

Hvad gør dig egentlig "venstreorienteret" hvis man må spørge?

Jeg forstår nok ikke spørgsmålet. Spørger du ind til mine holdninger? For i så fald er svaret, at jeg tror på en - i nogles øjne - ekstrem omfordeling rent økonomisk (læs: tårnhøje, nærmest urimelige skatter og afgifter, særligt hos de rigeste) og er snarere liberal end konservativ værdipolitisk - lidt ligesom Enhedslisten var for 5 års tid siden. Nu støtter Enhedslisten en regering, der har som mål i sig selv at deportere børn, og det fremstår ikke ligefrem liberalt - eller som noget man kunne drømme om at stemme på.
0