Du svarer på indlægget:
hvor dumt har du tænkt dig, det her skal blive?


Hvem fik ellers noget ud af adskillelsen? Det var politiske point. Intet andet. Mette Frederiksen stod trods alt i en pandemi hvor nærmest samtlige eksperter gjorde det klart at mink i Danmark burde blive afskaffet inden de gav os endnu større problemer igennem alle mulige spændende mutationer.

ulovligt lukkede et helt erhverv


Så vi er igen tilbage ved "det stolte minkerhverv" lol.

Vi kan sagtens ændre til "siden 1945", som om det på nogen måde skulle gøre, at min pointe har ændret sig. Men okay, lad os sige siden 1945, så din pedantiske natur kan tilfredsstilles - er du klar til at tale om substansen nu, så?


Du synes ikke det ændrer din pointe,at du mã barbere 100 år væk? Tænk, det synes jeg faktisk. Jeg synes heller ikke jeg har set nogle argumenter for hvorfor minksagen er værre end irak-krigen eller barnebrudene - udover at du lige mener det selvfølgelig.

Jeg har ikke tid til at forklare detaljerne i så absurd en sag, som har varet i evigheder.


Belejligt. Jeg har svært ved at se det udemokratiske i sagen når Claus Hjorth selv er åben om, at han har været på kant med loven.
Tror du at regeringen, eller bare Mette Frederiksen selv, har haft indflydelse på sagen mod Lars Findsen? Jeg har kun fulgt sagen overfladisk, så hvis det faktisk er kommet frem undskylder jeg,at jeg tvivler. Men normalt fungerer det jo ikke sådan, at regeringen giver navne til anklagemyndigheden hvorefter de reagerer

Din retorik giver mig i øvrigt nærmere LARPing end egentlig venstreorienteret. Hvis du er liberal, så stem da på såkaldte liberale partier? Jeg tror man kalder det concerntrolling i internet slang.

Hvis vi endelig skal snakke om udemokratisk politik,så er det imo et langt større problem at både S-regeringer og VK-regeringer har modarbejdet danske demonstranter og ulovligt tilbageholdt folk, så Kina ikke skulle tabe ansigt ved div. Besøg i DK.
Jeg synes også det var et langt større problem da Aarhus universitet over to omgange fiflede med tallene så de daværende regeringer kunne få deres politik trumfet igennem (oksekødsrspporten og Eva Kjær sagen)

At en flok minkavlere har vundet i lotteriet og blev reddet på målstregen har jeg knap så ondt af, selvom jeg er helt enig i, at forløbet var noget juks. Det er normalt den slags der giver en næse,uanset hvor ligegyldigt det så er blevet.

Beklager eventuelle typos. Min iPad har elendig stavekontrol.
0