Du svarer på indlægget:
Hvem fik ellers noget ud af adskillelsen? Det var politiske point. Intet andet. Mette Frederiksen stod trods alt i en pandemi hvor nærmest samtlige eksperter gjorde det klart at mink i Danmark burde blive afskaffet inden de gav os endnu større problemer igennem alle mulige spændende mutationer.

Jeg kan ikke rigtigt forholde mig til det her. Din diskurs om Mette F kan jeg anlægge om Inger, og så har vi samme pointe om begge. Og det er også min pointe: begge opførte sig langt over kritisabelt. Du vil så ikke acceptere, at Mette F gjorde. Det er et håbløst udgangspunkt for en samtale.

Jeg har kun fulgt sagen overfladisk, så hvis det faktisk er kommet frem undskylder jeg,at jeg tvivler. Men normalt fungerer det jo ikke sådan, at regeringen giver navne til anklagemyndigheden hvorefter de reagerer

Det er fint, at du bekræfter, hvad jeg skrev: der er nogle ting, du bør læse op på. Din sidste sætning er falsk, da Justitsministeren er anklager i følge loven.

Så vi er igen tilbage ved "det stolte minkerhverv" lol.

Tager du dig selv seriøst, når du skriver sådan noget?

Din retorik giver mig i øvrigt nærmere LARPing end egentlig venstreorienteret. Hvis du er liberal, så stem da på såkaldte liberale partier? Jeg tror man kalder det concerntrolling i internet slang.

Hvad havde du tænkt dig, jeg skulle sige til denne form for vås?

Jeg har - inspireret af socialisten, Eric Blair/George Orwell - altid ment, at man bør stille større krav til dem, man er enig med end de øvrige. Nogle religionskrigere mener noget andet, og jeg finder det faktisk lidt ynkeligt.

Hvis vi endelig skal snakke om udemokratisk politik […]

Dine eksempler er bestemt også noget lort.

At en flok minkavlere har vundet i lotteriet og blev reddet på målstregen har jeg knap så ondt af, selvom jeg er helt enig i, at forløbet var noget juks. Det er normalt den slags der giver en næse,uanset hvor ligegyldigt det så er blevet.

Det giver ikke en næse, at man ulovligt nedlægger et helt erhverv. Lovligheden i handlingen ændres ikke af, at du har nogle bestemte følelser for pågældende erhverv. Det ved du jo også godt.

Beklager eventuelle typos. Min iPad har elendig stavekontrol.

Alt forladt. Jeg kan sige det samme om min iPhone - men det er vist også samme producent…
0