Du svarer på indlægget:
Apropos politiservice, selvforsvar m.m.

I Holland benytter man sig stadig oftere af muligheden for, at vise forbrydelser og forbrydere fra overvågningsbilleder. Og gerne i forskellige medier. Senest har et par grove gruppeoverfald i nattelivet, med spark mod hovede og ansigtstramp skabt opmærksomhed.

Der har været forbavsende stor villighed i offentligheden til at hjælpe med at identificere de, ofte yngre voldsmænd, der udfører forbrydelserne/volden.

Og faktisk er nogle af forbryderne/voldsmændene, der har søgt skjul, blevet ekstra motiverede for at melde sig selv, p.g.a. de opfordringer og hjemmebesøg de har fået af almindelige borgere, der har fundet og/eller opsøgt dem, og meget direkte har givet udtryk for deres afsky og forventning om, at forbryderne/voldsmændende melder sig selv.

I disse reform- og effektiviseringstider var det måske en mulighed, Også for at skåne de offentlige myndigheder, der som alle ved, løber stærkere end almindelige mennesker og også derfor har et dårligere helbred, end almindelige mennesker. Og det ville måske endda kunne engagere befolkningen og skabe nye fællesskaber?
0