Du svarer på indlægget:
Men I er - ærlig talt - ret svære at blive kloge på.


Liberal Alliance skal, åbenbart, i højere grad end andre partier dømmes på baglandet. Hvad med at kigge på selve partiet istedet?

LA er det eneste parti, hvor der ikke er lækket fra et gruppemøde endnu. LA er det eneste parti, der indtil nu har holdt interne uenigheder indendøre. LA er det eneste parti, hvor der ikke har været divergerende udmeldinger fra parlamentarikerne.

Alt dette peger trods alt i en anden retning end protestparti, og det er da heller ikke sådan vi ser os selv. Halløj, kan det virkelig passe, at verdens største og mest succesfulde ideologi ikke må have sit eget parti i Danmark, uden det bliver til et protestparti? :)

Mange af de mest liberale mennesker i Danmark stemmer måske nok på LA. Men de gør det jo af nød - på samme måde som ikke-demokratiske kommunister formentlig stemmer Enhedslisten, selvom de hader dem for deres blødsødenhed. Men det fortæller jo intet om hvorvidt partiet er ekstremt - vi ligger til venstre for Labour, goddammit! :)

LA har en eksistensberettigelse, sålænge V og K slåsser om vælgerne på midten. Af samme grund ligger partiet også ret stabilt mellem 5% og 7% i målingerne. Og det forudser jeg, at vi bliver ved med - og lidt til!
0