Du svarer på indlægget:
Jeg betvivler ikke eksistensberettigelsen af LA, og jeg er selvfølgelig på linje med, at der er mange forskellige holdninger i alle partier.

Men jeg vil påstå, at når partiet består af alt fra Kusks "til venstre for labour", som læner sig op af den officielle Sverige/Nyrup-linjen, et stort antal af rendyrkede liberalister i baglandet, hvis ikke forlandet med Ole Birk, formandsretorik som "socialismen er ondskabens ideologi", hængen ud med Ayn Rand-fanatiker, kasinoøkonom Lars Seier og åbenlys amerikansk-republikanske tilhængere (som står i kontrast til labour), så skaber man en platform for generel beskydning, hvilket jeg som Kusk er enig i, de bliver udsat for.

Og den platform bliver måske skabt, fordi man med Simon Emils ord kalder sig "en bevægelse, hvor nogle vil hive meget i torvet og andre rigtig meget i torvet". Det giver også grobund for at blive anset som et protestparti.

Pibe. Det er noget vrøvl, at kulturpolitikken er uden betydning. Bare se på 00ernes kulturministre. Apropos manglende interesse mente jeg, at partiet efter min bedste overbevisning ikke tager klimaudfordringer m.m seriøst.
0