Du svarer på indlægget:
Noget af dette må i sagens natur falde tilbage på de kandidater der stiller op for partiet, og i alle tilfælde er din omgang med begrebet ´godt valg´ af en noget særlig karakter.


I seriøs politik arbejder man med kandidatstemmer og partistemmer (ikke at forveksle med listestemmer). Kandidatstemmerne er dem man får fordi man er den man er, mens partistemmerne er dem man får per medløb fra partiet.

Nikita fik tydeligvis kandidatstemmer, og det vil hun få igen, hvis hun vælger at stille op.

Vi ved begge godt at du talte ud af røven, og ikke havde nogen som helst anelse om hvordan det var gået for hende dengang du kom med din påstand.


Der kan du desværre ikke tage mere fejl.

Jeg kan kmdvalg.dk ud og ind.

Jeg ved godt at du som politikker bliver nød til at snakke lort for at forsvare partiets position af og til, og det er også fint at du øver dig lidt, men overvej lige engang hvor tåbeligt det er at du nu forsøger at forsvare at NK skulle være et godt eksempel på en stemmesluger, fordi hun muligvis kan komme ind på stemmer der er smidt efter andre kandidater


Velkommen til den virkelige verdens politik. I et parti som LA vil hun blive en aktiv spiller, hvis hun i et eller andet omfang melder sig på banen.

0