Du svarer på indlægget:
"Dette falder selvfølgelig tilbage på de kandidater som stiller op i den kreds hvor alt ender i katastrofe, hermed ikke sagt at Nikita er den eneste eller hovedskyldig, men at på denne baggrund anvende hende som et premieeksempel på en stemmesluger er enten skudt ved siden af fordi du ikke havde en anelse af hvad du snakkede om, eller hvis vi nu antager at du faktisk kendte valgresultatet som du påstår du gør, snot hamrende idiotisk."

<-- Jeg bliver nødt til at sige, du tager fejl.

Det er en kendt sag, i alle partier, at det er 1-2 mennesker, der på positivsiden kan afgøre om et parti får et godt valg eller ej (de afgør om partiet går frem eller ej). Det er en lige så kendt sag, at man vurderer et personligt valg på, hvor mange procent man kan mønstre af partiets samlede antal stemmer sammenlignet med øvrige medkandidater.

Således måles styrken for en listekandidat. Og det er det Nikitas 2013-valg skal måles på.

"I dit eksempel er det Samuelsen der trækker stemmerne, det gør hende til stemmesnylter, ikke stemmesluger."

<-- I det eksempel gør det hende først og fremmest til folketingsmedlem. Og er man først inde, så vurderes man på egen indsats valget efter, og det er et gigantisk forspring.

Jeg tror de fleste af mine medkandidater fra andre partier blev overrasket over, hvor svagt mange folketingsmedlemmer i virkeligheden fører valgkampen sammenlignet med dem, der ikke er valgt - og at det alligevel ender med, at de siddende folketingsmedlemmer slår de flittige kandidater fra eget parti med flere længder.

Der skal en del til før danskerne smider deres MF´ere ud, specielt i de store partier, hvor der ikke flyttes meget internt.
0